Beter dan verwacht

De foto's en de druk waren beter dan verwacht. Heel mooie afwerking.

Gebruiksvriendelijk, mooi en snel!

Niets op aan te merken. Ons zoontje is prematuur geboren dus we hadden snel onze kaartjes nodig. Heel gebruiksvriendelijk en tal van ontwerpen! Ik kan het alleen maar aanraden!

Aan te bevelen de

Primma bestelling

top, heel content

top

Rapide et qualité

Facile à utiliser

Alles perfect en snel geleverd

Super gemakkelijk, recht in de roos!

Gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te bedienen en heel veel, leuke templates! voor elk gelegenheid zeer mooie designs.

Super vlotte levering van een mooi aanbod.

Een groot gamma om uit te kiezen, proefdruk is heel interessant. Vlotte levering van de bestelling zelfs met droogbloemen.

Fantastische service

Een snelle en mooie levering Top team

Zeer snelle verzending!

Ik gebruikte Tadaaz voor het eerst voor de geboortekaartjes van onze dochter, en nu voor elke gelegenheid dat een kaartje vraagt! Heel fijn dat je je eigen ontwerp kan uploaden, en toch gebruik kan maken van de snelle en verzorgde service om de kaartjes te laten drukken. De ene dag besteld, de volgende dag al in de brievenbus!

Super producten

Snelle levering, mooie kwaliteit

Wij bestelden de houten box met ballonnen voor een collega. heel mooi gedaan en zijn naam stond er héél mooi in verwerkt. Prachtig geschenk !

Niets op aan te merken. Snelle levering. Drukwerk was perfect.

Ging super vlot, na 1 dag geleverd

Fijne ervaring

Een beetje zoeken als je een geboortekaartje wil bewerken maar verder is alees vlot verlopen. De kaartjes waren de dag na bestellen al bij ons thuis.

Goede service, leuke kaartjes.

We kochten onze huwelijksuitnodigingen en bedankt kaartjes via Tadaaz. Mooie, snelle levering met bijpassende envelop. Ook de bedankkaartjes waren een schot in de roos. Aanrader!

Vlot, snel en superkwaliteit

Snel en uitstekend geleverd. Exceptionele kwaliteiten.

De perfecte doopsuikers!

Zeer snelle levering + zeer goede service! We zijn ontzettend blij met de doopsuikers en kwaliteit van de labels, stickers en doosjes! 100/10!!!!

Enkel positief .

Alles op tijd en mooi afgewerkt .

Snel, mooi en lief

De geboorte kaartjes waren snel gedrukt en goede kwaliteit. Zeer tevreden. Ook kregen wij 2 tetra doekjes als cadeau voor de geboorte van ons zoon. Bedankt!

Perfect in orde

Ik heb twee koffertjes gemaakt en besteld. Allebei zijn ze helemaal volgens verwachting. Perfecte afdruk, goede prijs-kwaliteit. Ben heel tevreden. Heb hiervoor reeds één besteld en toen had ik helemaal dezelfde ervaring. Ook zeer snelle levering en altijd heel goed verpakt.

Teleurstellend

We dachten een gepersonaliseerde flacon te ontvangen, doch wel een flacon met een nog te kleven sticker. Niet evident om dit te doen op een lekkende fles. Je kan beter en veel goedkoper een sticker bestellen en zelf een flacon kopen.

Supermooie kaarten met hippe streepjes

Leuke kaartjes, handig in de editor, kwaliteit en op tijd geleverd. Helemaal tevreden! :)

Zeer positieve ervaring met de mogelijkheden, afwerking, en bestelmogelijkheden van uitnodigingen en

Ik heb een zeer positieve ervaring met de mogelijkheden en de afwerking van de producten. De bestelmogelijkheden zijn veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Ik heb al verschillende uitnodigingen en wenskaarten gemaakt, zowel voor mezelf als voor anderen, en elke keer was de ervaring uiterst positief. De ontvangers hebben altijd lovende commentaren over de kaarten die ik stuur. Ik kan deze service dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige en mooi afgewerkte uitnodigingen en wenskaarten.

Mijn ervaring was top. Heel snelle bezorging. Ze houden je van alles op de hoogte wat er met je pakketje aan het gebeuren is. Top service!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge