Teleurstellend

We dachten een gepersonaliseerde flacon te ontvangen, doch wel een flacon met een nog te kleven sticker. Niet evident om dit te doen op een lekkende fles. Je kan beter en veel goedkoper een sticker bestellen en zelf een flacon kopen.

Supermooie kaarten met hippe streepjes

Leuke kaartjes, handig in de editor, kwaliteit en op tijd geleverd. Helemaal tevreden! :)

Zeer positieve ervaring met de mogelijkheden, afwerking, en bestelmogelijkheden van uitnodigingen en

Ik heb een zeer positieve ervaring met de mogelijkheden en de afwerking van de producten. De bestelmogelijkheden zijn veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Ik heb al verschillende uitnodigingen en wenskaarten gemaakt, zowel voor mezelf als voor anderen, en elke keer was de ervaring uiterst positief. De ontvangers hebben altijd lovende commentaren over de kaarten die ik stuur. Ik kan deze service dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige en mooi afgewerkte uitnodigingen en wenskaarten.

Mijn ervaring was top. Heel snelle bezorging. Ze houden je van alles op de hoogte wat er met je pakketje aan het gebeuren is. Top service!

Super tevreden

Hele vlotte service. Proefdruk werd snel geleverd en de uitnodigingen zorgvuldig verpakt. Hele goede kwaliteit.

Snel geleverd en goede service

Ik werd telefonisch heel goed en vriendelijk geholpen.

Een aanraderb

De uitnodigingen zijn echt ok bedankt

Super makkelijk, alles tiptop snel en prachtig in orde.

Vlotte en duidelijke service

Ruim assortiment, vlotte levering en ook mogelijkheden tot proefdruk die ons geholpen hebben de juiste keuze te maken.

Excellent service et rapide

Très bon service super Rapide et tout exactement comme commandé. par contre je vous suggere d'illuminer vos photos avant impression.

Toujours superbe !

Voici 3 fois que nous commandons : les cartes sont toujours superbes, et l’envoi rapide et soigné. Je recommande !

Goeie en snelle service

Mooi afgewerkt product, goeie en snelle service! Ook een mooi aanbod van mogelijkheden om een ontwerp zelf aan te passen!

Alles zeer vlot en uitstekende klantendienst

Super service

Ik bestelde stickers en een welkomstbord voor onze trouw. Op het bord stond een typfoutje. Eentje die ikzelf maakte. Paniek. Maar dat was nergens voor nodig. Ik nam contact op met de klantenservice en kreeg na een uurtje al een oplossing. Ze gingen mij zo snel mogelijk een nieuw bord opsturen. Echt wat een fantastische service!

Impression de qualité, livraison en 3 jours

A recommander

Mooie kaart alles was in orde

Fijne samenwerking, snelle levering en een perfect resultaat!

Perfect!

Besteld en binnen de 2 dagen geleverd! Super tof aanbod, dus ik koop nog! Top x

Tout simplement magnifique

Un grand merci à vos services pour le travail fabuleux. La carte de remerciement est tout simplement magnifique, ce qui n'occasionne que des sourires lors de la remise de ce merveilleux souvenir. Je recommande et ferais appel encore à vos services. MERCI à vous

Super mooi

Een paar spullen gekocht voor onze doopsuiker. Ziet er allemaal super mooi uit, heel snel verzonden en budgetvriendelijk!

Nul!

Il me manque 20 savons dans ma commande !!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Top! Comme toujours

Zéér mooi drukwerk, snelle levering

Bestellen ging vlot, kaartje stond al klaar bij "mijn ontwerpen", enkel nog de laatste gegevens ingevuld. Snelle levering. Alles dik in orde!

Très satisfaite de mes achats

Produits très qualitatif. Il faut mettre le prix parce que ce n’est pas donné mais la qualité et la beauté des produits sont à la hauteur du prix

Kwaliteit zoals beloofd!

Ik bestelde onderzetters ( kurk) met een persoonlijk tekstje. Deze zien er goed uit en werden geleverd zoals afgesproken.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge