super service

Snelle levering, kleur die ik nodig had van de uitnodigingen zat niet in de kleurkaart voor de stickers, die hebben ze onmiddelijk toegevoegd.

Goede service snelle levering

De fotokaart ziet er precies uit zoals op de website, is van prima kwaliteit en werd snel geleverd!

Handige website om mee te werken, zeer correcte en snelle service. Je krijgt heel zeker waar voor je geld!

Super vlot

Bestelling is mooi en vlotte afhaling

Mooi en vlotte levering

Mooi afgewerkt en vlotte levering

Perfect !

Wij zijn zeer tevreden van onze uitnodigingen! Mooi!

Mooie afwerking.

Zeer tevreden van producten (bedankkaartjes en geschenkjes voor communie). Ook zeer tevreden over de aangevraagde proefdrukken. Alleen verbaasde ik me over de aparte verzending van beide zaken. De 2 proefdrukken werden samen aangemaakt en besteld bij de andere producten. Maar werden pas later opgestuurd en afgeleverd. Dit had een postpakket (en kosten) kunnen uitsparen.

Heel mooi resultaat en correct.

Veel keuze kaartjes, het uiteindelijke resultaat is zeer mooi en snel afgewerkt.

Top-service!

Vrij laat beslisten we een welkomstbord voor ons huwelijk te maken. Ik nam contact met de klantendienst waar we correct geïnformeerd werden en van waaruit onze bestelling nauwgezet opgevolgd werd. We kregen zelfs nog een dag eerder dan beloofd ons pakket geleverd. Top-service dus!

Service impeccable

J’ai commandé des faire-parts de naissance et remerciement. De la confection à l’impression, je suis plus que ravie. Manque peut-être d’un peu plus de liberté dans l’interface de modification de la mise en page (+ d’éléments vectoriels/dessins)

Heel blij met mijn bestelling!!! Top kwaliteit, top service!

Top top top!

Voor herhaling vatbaar!

Alles verliep superviot en gemakkelijk, heel tevreden!

Stijlvol en verzorgd product, vlotte afwerking en levering en zeer toegankelijke klantendienst.

Tadaaz biedt een ruime waaier aan inspirerende stijlvolle hedendaagse ontwerpen. Aanmaak van ons product via website ging eenvoudig en intuïtief. Productie en levering van proefdruk en bestelling geheel volgens vooropgestelde afspraken met zeer duidelijke informatie en terugkoppeling. Bij ons bezoek aan de klantendienst werden we vlot te woord gestaan en kregen we goede adviezen. Kortom, onze eerste kennismaking met Tadaaz was zeer goed en we zijn opgetogen over de kwaliteit van onze uitnodigingskaarten.

Top, snelle service

Goede kwaliteit, vlotte service.

Goede kwaliteit, vlotte service.

Zeer mooi!

Ik was heel blij met mijn bestellingen!

Top-ervaring!

De website is zeer gebruiksvriendelijk. De levering volgt snel en Tadaaz communiceert ook zeer goed over de status van de bestelling. De geleverde producten zijn van een heel hoge kwaliteit. Ik kan Tadaaz warm aanbevelen!

veel keuze en variatie

Goede en snelle service

Snelle en prima service!

Website is duidelijk, en gaf mooi de werkelijkheid weer. Ook waren er mooie voorbeelden van hoe het kon en ideeën voor tekstjes was super handig

gebruiksvriendelijke webshop, zoals het moet... :)

Heel makkelijk.... Product kiezen, foto uploaden, betalen en klaar. Mijn aankoop was sneller klaar dan voorzien. 10/10

Goed maar weinig feedback

Ik heb al mijn uitnodigingen, stickers, bedankjes altijd via tadaaz besteld. Zoals nu ook de stickers voor onze te vullen drankflesjes. Altijd zeer tevreden geweest, maar deze laatste bestelling was de afwerking zeer slordig. Ik heb zelfs enkele stickers niet kunnen gebruiken vanwege onze namen die niet mooi bedrukt waren (was met goudfolie). Daarnaast heb ik een 2e bestelling stickers moeten doen, die op maandag besteld waren en ondertussen zijn we dinsdag (week erna) en zouden de stickers eindelijk vandaag toekomen. Wel zelf gisteren contact met hen moeten opnemen, want wij trouwen aankomende zaterdag. Was dus een vrij dringende bestelling. Blijkbaar was er een productiefout gebeurd. Ik vind dat ze dan zelf wel even konden bellen, zodat we tenminste op de hoogte werden gehouden. Hopelijk zijn deze stickers qua kwaliteit dan beter dan de vorige.

Geweldig mooi en snel thuisgeleverd

Geweldig mooi en snel thuisgeleverd

Stickers

Handige tool online, netjes en snel geleverd

Top kwaliteit vriendelijk

Top! Goede kwaliteit snelle levering. Het mailtje dat het pakketje klaar was, had ik niet ontvangen, maar het lag al klaar. Telefonisch en per mail vriendelijk en goed geholpen! Was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer

zeer tevreden

hartelijk dank voor de gebruiksvriendelijke en creatieve mogelijkheden. De afwerking en levering is top(

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge