Heel vlot!

De stickers zijn heel mooi en een heel goede service!

snelle service en prachtige kwaliteit

online service waar je op kan rekenen; hoogstaande kwaliteit

Heel mooi gedaan

Top kwaliteit

Toppie en goeie kwaliteit!

Ontwerpen gemakkelijk aan te passen en top service. Proefdruk is voordeel

Goede ervaring

Mooi product, goede kwaliteit. Jammer dat er 2 speldjes te kort waren om de zakjes toe te maken.

Heel tevreden, mooi en gemakkelijk te maken

Gemakkelijk een prachtig resultaat

Gemakkelijk een prachtig resultaat. Groot aanbod, mooie sjablonen en gemakkelijke tools.

Très beau travail,je recommande

C'est toujours soigneusement emballé, les impressions sont très bien réalisées. Le temps d'attente du colis n'est pas long du tout,le délai est respecté

Mooi production en snelle levering.

Mooi product en snelle levering

Een aanrader

De kaartjes ontwerpen, bestellen en de levering verliep heel vlot en snel.

Supertevreden!

Wij bestelden eerst een proefdruk en daarna de uitnodigingen zelf voor onze trouw. We maakten zelf een ontwerp in een extern programma en uploadden het dan in Tadaaz om af te printen. We zijn superblij met deze ervaring: de kwaliteit is supergoed, de verzending en levering heel snel. Grote aanrader!

De proefkaartjes hebben vrij lang op zich laten wachten maar deze waren het meer dan waard. Fijne en makkelijke manier kunnen personaliseren. De uiteindelijke bestelling voor de huwelijkskaarten ging erg vlot en waren snel binnen. Heel mooi en kwalitatief. Het logo van tadaaz stoort ons uiteindelijk toch niet echt.

Zeer tevreden over service en levering .

Alles naar wens geleverd, ziet er ook perfect uit zoals aangevraagd.

Geweldig!

Snelle levering! Alles is netjes aangekomen

Zeer goede kwaliteit.

Heb uitnodigingen voor mijn verjaardag besteld, dit met foto en tekst. Prachtig resultaat, kon niet beter. De voorop gestelde leveringstermijn was stipt op tijd. Je kan ook gemakkelijk je bestelling volgen, wat wel handig is.

Alles liep vlot

Zeer mooie kaartjes.

Snelle service en alles top in orde.

Één woord, perfect.

Très bien!

Super choix de faire-parts, original. Programme aisé. Impressions et envois rapides! Un petit bémol : pas de relecture par l'équipe de Tadaaz avant impression pour s'assurer qu'il n'y a pas de coquilles ou de défauts dans la mise en page. Sinon, impeccable!

Bedankt juf cadeau

Mijn dochter dat zelf gemaakt , juf was blij

Parfait

Un service de qualité irréprochable. Préparation de la commande et livraison rapides. Produits de bonne qualité. J'ai commandé 30 étiquettes de baptême avec photos et j'en ai reçu 32. C'était ma première commande sur Tadaaz et certainement pas ma dernière.

Prachtige geschenkje voor de meester

De snoeppotjes met eigen opdruk vielen heel erg in de smaak! Super mooi en snel geleverd! Top van Tadaaz

Zeer eenvoudig en volkomen in orde

Tadaaz is zeker een aanrader voor wie op een eenvoudige en kwalitatief hoogstaande manier snel wil handelen. Alles verliep vlot en zeer correct. Proficiat!

Uitstekend!!

Een geweldige en correcte service. Super tevreden van mijn bestelling! Ik kan iedereen Tadaaz aanbevelen.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge