Helemaal TOP!

Super tevreden met onze bestelling voor het lentefeest van onze dochter. Snelle verzending (sneller dan beloofd zelfs) en top producten die heel goed afgewerkt zijn.

Exact wat ik zocht..

Vooraleer ik kaartjes/bedankjes maakte via Tadaaz heb ik grondig onderzocht waar er wat mogelijk was. Toch beslist om bij tadaaz te bestellen omdat ze een groot aanbod hadden, een zeer gebruiksvriendelijke website en snelle levering. Ik had kaartjes, magneten en zeepflesjes (incl stickers) besteld. Alles was binnen de 2 dagen klaar en het resultaat is prachtig!

Vlot en gemakkelijk te bestellen

Mooi aanbod, Bestellen ging gemakkelijk De levering was vlot Het tadaaz afhaalpunt is ideaal !

Vlotjes

Super snel en mooi!

Snelle levering maar kleuren foto teleurstellend

Kleurtemperatuur van de foto op de koekendoos komt niet overeen met de geuploade foto op (diverse) computerschermen. Kleur is te blauw/koud. Heel jammer.

Top sevice!!!! Super vriendelijk, ik ben een zeer tevreden klant.

Gewoonweg top!!!

Leuke producten

Ik heb 2 snoeppotten besteld en 1 ervan is helemaal stuk toegekomen

Aanrader!

Heel vlot, mooie kwaliteit

Top , enigste feedback ik zou willen meegeven is dat het niet duidelijk is hoeveel postzegels er op het kaartje moeten. Wat wel op voorhand interessant is om te weten. Mss staat dit effectief al op jullie site maar ik heb dit allesinds niet gevonden. Voor de rest top! Zkr aan te raden

Super mooie kaartjes van top kwaliteit

Heel mooie kaartjes, heldere foto’s, goede service. Er zat nog een mooi lintje bij zodat we er echte boekjes van kunnen maken

Heel tevreden

Op 1 van jullie bestaande ontwerpen verder gewerkt en gepersonaliseerd. Gemakkelijk om te doen en het aanbod van bestelling proefdruk is een Plus. Uiteindelijke bestelling ontvangen en over alles heel tevreden.

zeer mooie fijn afgewerkte kaarten

Het is fijn om eerst een proefdruk te ontvangen. Mooie kaarten zonder enige fout of gebreken. Directe en goede communicatie. Snelle en tijdige levering

zeer mooi afgewerkt zoals gevraagd

eerste keer dit laten door Tadaaz via een vriend die met dit liet weten en ja alles is snel mooi en juist gedaan zeker zal ik dit anderen ook aanbevelen bedankt Eric Lagrou

Hele goede service, overzichtelijke website

Last minute nog bedankkaartjes voor het lentefeest van onze zoon doorgestuurd en had ze 2 dagen later reeds in de bus. Hele goede service en de site is zeer overzichtelijk.

Mooie kaartjes, vlot geleverd!

We kregen mooie kaartjes, deze werden vlot geleverd. Alles volgens afspraak! Leuk :-)

Très rapide

Parfaitement ce qu’on avais demandé, rapidité plus que parfaite pour la livraison

Perfect!

Ik bestelde eerst proefdrukken van mijn kaartjes, zo kon ik zien welke kwaliteit ik kon verwachten. Na deze te hebben ontvangen was ik heel erg tevreden! De kaartjes, stickers, paperclips zijn prachtig van kwaliteit! De levering kwam snel en verzorgd via Bpost. Ook zat er van mijn kaartjes en menu’s eentje meer in, altijd leuk! Bedabkt Tadaaz

Heel mooie bedankingen voor het lentefeest van mijn zoontje.

Heel makkelijk te personaliseren en leuke bedankingen waarmee iedereen blij is.

Prachtige kaarten

De kaarten zijn mooier dan ik had verwacht. Groter, steviger. De kleuren zijn prachtig. Echt de mooiste kaarten die ik al gekocht heb.

Mooi op tijd en prima kwaliteit van de foto’s en het papier en de kaartjes !

Goede website, mooie afdruk en snelle levering

aan te raden!

Goede service bij laattijdige levering

Geen goede levering is opgelost geweest met nieuw product op 2-3 dagen tijd. Tevreden!

Subliem!

Supersnelle service en klasse producten in topkwaliteit!!!

Fiable et rapide

Faire-parts commandés le dimanche, reçus le mardi. Très belle qualité

Nieuw en leuk

Fijne ervaring