Kwaliteitsvolle kaartjes

Van ontwerpen tot ontvangen ging alles duidelijk en vlot. De genodigden vonden allemaal dat het mooie uitnodigingen waren.

Super 7

Goede service!

Er was een productiefout bij de eerste levering. We hebben hiervoor een mailtje gestuurd en kregen meteen een nieuwe levering toegestuurd met de correcte bedrukking. Goede communicatie en service!

Topservice!

Orignele ontwerpen, snelle levering, prima kwaliteit, topservice!

Zeer tevreden, de druk en foto's zijn fantastisch, paket vroeger dan verwacht stipt op tijd mooi en veilig ingepakt dank u wel.

Kwaliteit

Op 1sticker was de naam op de pc zichtbaar maar als we de stickers ontvangen hebben Was de naam niet echt zichtbaar Mss hadden jullie dat kunnen aangeven van neem een ander kleur

Tadaaz is een leuke en mooie webshop! Snelle levering en als mailt met een vraag snel en vriendelijk antwoord! Echt fijn!

Kaarten heel snel ontvangen. Mooie kwaliteit!

Gewoon,,,, geweldig.

Het was tijdig geleverd, zeer mooi afgewerkt, top!!!!!!

Ok

Super snelle service wel, dar is prima Ontgoocheld over de kwaliteit van het papier /karton. Ik vind het wat cheap uitzien. Er zou duidelijker onderscheid moeten zijn tussen premium en minder premium, nu krijg je massa's opties en weet je eigenlijk niet wat je koopt nr kwaliteit toe.

uitstekende klantendienst

Bij ontvangst van de communiekaartjes waren er vlekjes op een foto. Na contact met de medewerker (Milan) van de klantendienst werden er direct nieuwe afdrukken gemaakt en dezelfde dag nog verstuurd. 2 dagen laten zijn ze geleverd, de kwaliteit is top nu!

Parfait !

Très commande de ma commande, de plus, un article était abîmé et m'a été renvoyé ! Vraiment satisfaite. Merci Tadaaz

Alles top

Gemakkelijk om te kiezen en te bewerken. Duidelijke betaling en verzending. Magnifieke kaartjes.

AANRADER

Heel tevreden van de site gemakkelijk om Te bewerken van een ontwerp , word rap geleverd

Super snel klaar

De woensdag middag bestelling geplaatst en de donderdag middag al ontvangen, mooi verpakt, mooie afwerking, heel blij mee

Perfecte afhandeling

Zeer mooie producten en afwerking van de gepersonaliseerde stuks

We gaan de mooie kaartjes en twee foto’s met veel plezier uitdelen!

Het is heel fijn om je bestelling zo snel te krijgen en we waren ook super tevreden met het mooie resultaat.

Prachtig resultaat en kwaliteit

Mijn bestelling was volledig er zaten zelf enkele extra in!

Heel blij met mijn eerste aankoop!

Heel mooi verzorgd gemaakt én veilig ingepakt aangekomen.

Toch wat mankementjes

Een van de kaarten (mini fotoboekje met lintje) was beschadigd. Er zat een snee in. Bovendien was er ook een enveloppe te kort. Jammer...

Geweldig!

Veel keuze, goede begeleiding en top kwaliteit.

Zetten alles op alles

Positief

Foutje in onze bestelling maar tevreden!

Zeer mooie kwaliteit van bedankkaartjes Alsook de foto stickers klein foutje ivm het uitsnijden. Binnen de 24u een rechtzetting. Zeer vriendelijk, snel en correct.

Fantastisch geholpen in onvoorziene omstandigheden

Door de staking van de leveringsdienst was het pakket met alle benodigdheden voor het feest van ons dochtertje vast komen te zitten in een sorteercentrum. De medewerkers van Tadaaz hebben ons goed geholpen en alles op alles gezet om last minute nog een nieuwe bestelling klaar te krijgen. Onze dochter was in de wolken, waarvoor 1000x dank!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge