Topservice

Heel snel geholpen met mijn vraag. Ik had de aantallen lentefeestkaartjes verkeerd ingeschat en moest ze dus snel opnieuw bestellen. Er bestaat online geen optie "opnieuw bestellen" dus contacteerde ik Tadaaz via mail. Zeer snel antwoord met een oplossing. Ze hadden zelfs mijn bestelling netjes klaargezet in mijn account. Kaartjes zijn heel mooie kwaliteit! Tevreden!

Zeer mooi en top kaliteit

TOP !!!

De kaartjes waren top en de kwaliteit ook . Heel veel mooie reacties gehad erop !!! Heel erg bedankt !!!!

Een super goede service. Heel tevreden van het resultaat

Top!!!!

Snelle service en een prachtig resultaat!!!! Zowel de proefdruk als de definitieve druk heb ik voor of in het begin van de opgegeven tijd ontvangen! Het resultaat is prachtig!

Tadaaz is zéér klantvriendelijk.

Zéér goed telefonisch geholpen. Perfecte aflevering van onze uitnodigingen.

tekst aanpassen

Om de tekst te corrigeren/aanpassen was het niet altijd simpel. Ik kreeg het niet altijd in het juiste vakje of ik kon de vorige tekst niet wissen.

Service au top

Rapidité de réalisation et d'expédition !!! Merci tadaaz !!!

Heel mooi product en zeer snelle levering.

Heel mooi product en zeer snelle levering.

zeer tevreden

Snelle levering, producten zien er precies uit zoals getoond op de website, doosjes gemakkelijk in elkaar te vouwen. Goede producten!

Heel tevreden

Heel mooi en snel verzonden.

Belle couleur

Super belle carte couleur impecable

De kaartjes zijn mooi, de uitnodigingen waren mooi.

Mooie bedankingen

Het feest moet wel nog zijn. Maar wel al gekeken naar het resultaat. De communiekant is er zeer blij mee.

Zeer mooi enkel rechter Achterhoek gekreukd

Super mooi. Jammer van het hoekje. Maar niet zo hard, dat ik het wou terugsturen.

Correcte service.

Tadaaz heeft aangenaam verrast. Een correcte service voor een correcte prijs. Handige en duidelijke tool om te gebruiken. Vlotte levering van de producten. Bij elke stap in het proces voldoende geïnformeerd. En mooie kwaliteit van de producten.

Vlotte service

Tadaaz heeft heel veel keuze en een goede service, ik bestel zeker nog eens!!

Service uitstekend

Super service

De kwaliteit van het kaartje is super mooi. We bestelden de voorgestelde enveloppen en die pasten perfect bij het kaartje. De levertijd was nog korter dan oorspronkelijk aangegeven. Perfect!

Super kwaliteit!

Goede service!

Altijd leuk, een gepersonaliseerd cadeau!

Topservice, zoals altijd! Klein beetje jammer dat de stickers wat scheef Gekleefd waren op de cadeautjes…

prima product & service !

zoals bij vorige gelegenheden ontving ik de kaartjes op tijd , perfect verpakt en prima afgewerkt.

Prachtige kaartjes en snelle levering!

Na het ontwerpen van onze bedankt kaartjes bestelde ik 2 proefdrukken voor een heel klein bedragje. Zo konden we met een gerust hart kiezen. Het finale ontwerp werd heel snel geleverd en zat mooi stevig verpakt. Dat je de enveloppes mee kan bestellen is superhandig. De ontwerptool is handig en de kaartjes zijn heel mooie kwaliteit. Heel tevreden!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge