Vlotte levering, wel minder enveloppen gekregen dan kaartjes, nochtans van elke evenveel besteld… Redelijk ambetant wel .

Vlotte levering, mooie kaartjes

Alles is dik in orde. Dank je wel.

Helemaal volgens verwachting, of misschien wel net iets beter

Kaartjes waren er heel erg snel en ze zijn schitterend geworden! Misschien zelfs beter dan verwacht. Ik ben heel blij met de bestelling.

Enthousiast

Mooi doosje met droogbloemen, leuk dat je het zelf kan bepalen hoe dit er uit kan zien. Doosje is wel aan de fragiele kant als ik dan een minpuntje kan geven

Service is top en snelle levering

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit

Rapide et qualitatif

Reçu la commande dans 3 jours, impression est parfaite, très contente je vais recommander

gemakkelijk te maken, vlot geleverd, goede kwaliteit

Eenvoudige tool en snelle levering.

Belle variété

Choix varié en fonction des envies, traitement super rapide, service client à l’écoute

Heel mooie uitnodiging

Mooie uitnodiging waarbij de foto's hun originele kleur behouden en heel duidelijk zijn.

Prachtig eindresultaat

Het werd snel geleverd!

très beaux

Ils sont très beaux le seul point négatif c'est que j'avais commandé 2 exemplaires en échantillons et ils étaient tout faits donc je pensais avoir ma 2eme commande comme ça aussi et non tout reçu en vrac, à plier, nouer,... soi même . Mais ils donnent très bien

Mijn ervaring met tadaaz is goed. De klantendienst staat je goed te woord bij problemen en zorgen ook voor een oplossing. Bij m'n laatste bestelling waren er een aantal stuks tekort. Jammer...

Correct en heel mooi

Alles was duidelijk. Correcte en snelle levering

Perfect product en proces

Vlot kunnen maken en bestellen. Snel klaar. Ter plaatse afgehaald (24/7). Heel tevreden van eindresultaat.

Snelle levering, zwakke kwaliteit met foto’s

Zeer tevreden over de snelle levering (maandag besteld, woensdag geleverd) Kaartjes zonder foto’s zijn top. Kaartjes met foto’s zijn absoluut geen goede kwaliteit. De kwaliteit van het (wat korrelig) papier doet echt wel de goede kwaliteit van de foto’s (door fotograaf in hoge resolutie) teniet. De prijzen bij de kaartjes zijn ook misleidend. (Prijs vanaf… bij aankoop van 20 kaartjes per soort, komt het toch wel een pak duurder uit.)

Ruime keuze en correcte levering

Voor herhaling vatbaar

De kers op je feest !

Zeer duidelijke website, mooie ontwerpen, snelle verzending en zeer klantvriendelijk!

alles in orde!

vlugge service

Nous sommes enchantés

Du choix, facilité de modification rapide en livraison et un résultat génial

Veel keuzemogelijkheden om een mooie kaart te creeeren.

Mooie kaarten, zeer tevreden met onze creatie correcte verzending.

Fout nog kunnen aanpassen snelle levering en top kwaliteit

Sublieme ervaring !

Heel makkelijk om je kaart in te vullen en te personaliseren. Heel mooi resultaat. Komt overeen met wat je ziet op de site.

Super expérience !

C’est la première fois que je commande et je ne suis pas déçu. La marchandise est super bien emballée! Merci pour cette qualité de travail

top en zeker tevreden

top alles liep perfect , deze zeker aanbevelen ben heel tevreden

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge