Laden reviews...
59 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten snelle levering, betrouwbare service en kwaliteitsproducten. Het assortiment wordt gewaardeerd en de productinformatie is duidelijk. De meeste reviews noemen vriendelijke klantenservice en tijdige verzending.
Ben tevreden over datgene wat ik besteld had. Ga zeker nog bestellen. Grts Johan
7 February 2026
Johan
Deurne Antwerpen
Goedemiddag Johan
Bedankt voor uw bestelling op onze website.
Het klopt dat wij 10% korting geven op alle pakketten boven de €30.
Deze korting passen wij automatisch toe op de getoonde prijs.
Dit kan u zien door de streep door de originele adviesprijs die wordt opgelegd door onze leveranciers.
U heeft dus wel degelijk de korting gekregen die wij beloven aan al onze klanten.
Ik hoop dat u alsnog tevreden bent met uw aankoop.
Hopelijk tot binnenkort.
Met vriendelijke groeten
Nicolas
Gemakkelijk te bestellen, alles verloopt correct. Zeker een aanrader !!!!!
6 February 2026
Snelle service. Goede communicatie
26 January 2026
Leonie
Alkmaar
Ik ben nog niet aan het borduurwerk begonnen, maar op eerste zicht ziet het er verzorgd uit.
23 January 2026
Marja
Nazareth-De Pinte
Alles oke, niks op aan te merken
21 January 2026
Kathleen
Laakdal
Pakketten worden heel vlug en correct geleverd. Ik ben fan
21 January 2026
Nadine
Drongen
Verkeerde pakje geleverd door verwisseling van persoon. Na één week dan nieuw pakje ontvangen maar terug niet het artikel dat ik besteld heb. Was een cadeautje en had het dus niet op tijd.
16 January 2026
Titia
Ruddervoorde
Dag Titia
Bedankt voor uw feedback.
Van zodra wij vernomen hadden dat twee pakjes bij de verkeerde eigenaar terecht gekomen waren hebben wij meteen de nodige stappen ondernomen, waar u toen ook akkoord mee ging.
Jammer dat u niet opnieuw contact met ons heeft opgenomen om dit probleem op te lossen, wij staan altijd klaar om onze klanten te bedienen en naar een gepaste oplossing te zoeken.
Onze excuses voor dit ongemak.
Dankuwel nu bestellen en in enkele dagen al in huis
25 December 2025
Maria
Antwerpen ekeren
Als er op de website staat: levering 2-5 werkdagen is dus niet te geloven. Bestelling gedaan op 5 december, na zelf te bevragen dan maar het deel dat er was zelf op gaan halen,zou dinsdag 16 december binnenkomen, ondertussen zijn we 18 december , andere deel is nog steeds niet geleverd , zelfs niet onderweg, geen update. Voor mij zal dit de eerste en laatste bestelling geweest zijn.
18 December 2025
Ellen
Tielt
Wat ik verwacht had kwam uit
28 November 2025
Nadine
Drongen
Heel tevreden, altijd in orde spijtig dat ik niet in de buurt vd winkel woon heel ruim aanbod
22 November 2025
hannelore
Werchter
Heel vlotte bestelling en levering. Sneller dan verwacht ontvangen.
12 November 2025
Linde
Gent
prima ervaring.
Sonja
Beerse
Leuke website snel en correct geleverd
Claudia
Kersbeek
foute levering en geen reactie op retour
Daniel
Mechelen
Top ervaring eoals ik hierboven reeds heb verteld
15 October 2025
Marijke
Saint-Vaast
Materiaal wordt correct geleverd met duidelijke uitleg.
11 October 2025
Gina
Mol
HET was een leuke ervaring
10 October 2025
Renilde
Ravels Belgie
Indien bepaalde zaken niet meer in voorraad zijn, wordt er een oplossing gezocht.
3 October 2025
Elsy
Keerbergen
De bestelling zat de volgende dag al in mijn brievenbus. Er is veel keuze aan borduurwerk.
27 September 2025
Peggy
Hoboken
Mooie stof, netjes afgewerkt. Kleurrijk garen. Ik ben nog maar net begonnen maar ik weet nu al dat het mooi wordt.
25 September 2025
marianne
Kaprijke
22 September 2025
Katty
Zottegem
Het is bedoeld als geschenk voor een pasgeborene binnen enkele maanden. Dus ik kan mij goed bezighouden en het is een lief geschenkje.
21 September 2025
Liliane
Tienen
Zeer snelle, correcte levering
19 September 2025
Hilda
Rijkevorsel
borduurmateriaal.be, de specialist in borduurpakketten. Scherp geprijsd, bijna alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.
Indien niet op voorraad, verzending binnen 1-5 dagen.
Fruitesse 3
8720 Dentergem