Pluspunten

Mooie aanbod van kaarten Veel mogelijkheden

Verzendingen naar Belgische adressen worden niet gehaald op de bezorgdatum. Moeten de kaarten vanuit Nederland vertrekken? Indien ja, dan zou ik dit herformuleren op de site. Bij hallmark.be heb ik dit probleem niet.

Pluspunten

Echt superoriginele cadeau's! mooie verpakkingen en leuke kaartjes! enkel positieve punten. Ook fijn dat je de leverdatum kan kiezen! is heel erg handig!

Pluspunten

Leuke kaarten en mooie bloemen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

kan niet vertrouwd worden want er wordt niet geleverd op de dag dat jij gekozen hebt, mijn bestelling kwam nooit aan bij de jarige, zeer teleurstellend, zal hun nooit opnieuw gebruiken!!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en uitstekende service . Wanneer er iets fout loopt wordt er onmiddelijk alles aan gedaan ,dit zo snel mogelijk en correct te verhelpen. Kortom een adres om te onthouden !.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De opgave van bestelling en de betaling van bloemen verliep vlot, doch de levering niet....

Ik heb bloemen en wenskaart besteld bij Greetz en onmiddellijk betaald. Bij de opmerkingen had ik uitdrukkelijk gevraagd de bloemen af te leveren na 14u. Hier heeft men geen rekening mee gehouden en men is langs geweest in de voormiddag....De bloemen zijn beland in het depot van de besteldienst van Express Logistics. Ik ben mijn centen kwijt, het bruidspaar heeft geen bloemen gehad. Express logistics stuurt me terug naar Greetz en het probleem geraakt niet opgelost! Ik vraag enkel,dat het bruidspaar het boeket krijgt dat ik heb betaald.

Pluspunten

Levering stipt optijd!

Pluspunten

Bloemen waren verwelkt na 3 dagen. Ik wil er hier bij vermelden dat het tijdens de dagen van levering snikkend heet was (niet zo gunstig voor bloemekes tijdens vervoer). Via mail heb ik de klantendienst hierover geïnformeerd. Twee dagen later werden nieuwe geleverd in perfecte staat. Al vaak greetz gebruikt en altijd tevreden geweest.

Pluspunten

GEMAKKELIJK, RUIME KEUZE OVERZICHTELIJKE SITE

Pluspunten

Pakket van kaarten in België besteld en met koerierdienst de volgende dag al thuis. Prachtige kaarten, mooi verzorgd drukwerk in de gekozen stijl, pakket sterk verpakt. Alles was, incl prijs, dik in orde. Thanks !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Boeket werd geleverd!

Nihil

Pluspunten

Prachtige kaarten, vind altijd wel ietw orivineelw en anders kan je ze personaliseren en foto's toevoegen

De juiste bezorgdatum laat al eens te wensen

2 sterren: slechter dan verwacht

Mijn eerste kaart werd opgeslagen. Nadat ik wil doorgaan tot betaling dien ik mij te registreren. Mijn account of wat dan ook kon mijn ontworpen kaart nergens terug vinden! Werk van meer dan een uur verloren. Het systeem zou zelf een automatische opslag moeten voorzien, zodat bij technische panne dit niet verloren gaat! Thxs.

Pluspunten

De bloemen zijn mooi en waren op tijd geleverd (naar Belgie)! Hartelijk dank!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zo jammer. ..ik lees net op de track dat de bloemen pas morgen aankomen! Maar ze moesten vandaag afgeleverd worden! Vandaag is haar speciale dag. Niet morgen!!!! Wat heeft het voor nut dat je kan kiezen welke dag het pakket moet aankomen als jullie er toch geen rekening mee houden! Eerste en laatste keer besteld bij jullie. Ik lees het meerdere keren op de klantreacties...heel jammer! !!

Pluspunten

fantastische beter kan niet daar voor een dikke proficiat

Pluspunten

altijd perfect op tijd !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

een eerste bestelling geplaatst, en deze is NIET op het gevraagde ogenblik toegekomen! zwaar ontgoochelend!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantenservice doet haar best om problemen op te lossen. Interessant aanbod

Bpost als leverancier gaat klantenservice kosten wegens trage service. Best overstappen .

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke ideetjes

Levering, kaart te laat gekregen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Meer dan een week na gevraagde leverdatum nog steeds niets ontvangen, ik verwacht eerlijk gezegd ook niets meer, ik hoop enkel nog dat ik mijn geld terug krijg.. Vanuit België bestellen was duidelijk geen goed idee

verzend datum stipter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke site,Maar kaartje 1 dag te laat aangekomen en verkeerde familie naam gebruikt (de mijne werd gebruikt ipv die ,die ik opgegeven had) gelukkig wonen we op hetzelfde adres!

juist adres /naam gebruiken en op tijd leveren!

Laarderhoogtweg 20

1101 EA Amsterdam