Bloemen besteld voor een verjaardag en deze werden NIET geleverd! Telefonisch minimum een half uur in de wachtrij en dan heb ik het opgegeven. Greetz gaf toe dat dit klopte. Ondertussen is de terugbetaling in orde, maar nooit nog zal ik hier iets bestellen.
Beste Stephanie, Wat ontzettend vervelend dat de bloemen niet zijn geleverd voor een verjaardag. We willen het graag verder nog voor je uitzoeken. Heb je voor ons het ordernummer waar het over gaat? Daarnaast was het helaas wel erg druk dinsdag. Doordat wij maandag waren gesloten. Onze excuses hiervoor! We horen het graag en helpen je graag verder! Greetz, Claudia
Pluspunten
Heel leuk !!
Bestelling niet aangekomen
Beste Els, Wat ontzettend vervelend dat de bestelling niet is geleverd. Dat is zeker niet de bedoeling! Onze excuses hiervoor! Zou je het op prijs stellen als wij de bestelling opnieuw voor je verrsturen? Greetz, Claudia
Pluspunten
Antwoorden van de klantendienst
VerbeterpuntenAlles ! Koeriers onbeschoft en absoluut niet correct naar klanten toe ! Schandalig dit bedrijf
Pluspunten
In principe zeer tevreden over de kwaliteit van de kaarten alsook van de dienstverlening zelf. Was totnogtoe bij Greetz nl tot ik ontdekte dat er ook een in België was (vroeger alleen in Wallonië?) Maar nu mijn vraag: ik ontvang de nieuwsbrief van Greetz nl maar NIET van Greetz.be! Hoe komt dit?
1e levering met bloemen was niet echt vers. Er werden nieuwe bloemen beloofd maar het bleef bij een gedane belofte. Niet echt professioneel. 2e levering met bloemen werd te laat afgeleverd. Bloemboeket was ondertussen al 3 dagen eerder "vers" gemaakt.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor je reactie. Ontzettend vervelend dat er toezeggingen zijn gedaan die niet zijn uitgevoerd. Dat is zeker niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Hoe is er aangeboden om nieuwe bloemen toe te sturen? Wij zien hier helaas niets over terug. Daarnaast vinden wij het heel erg dat de bloemen na 3 dagen niet meer vers was. We horen het graag en helpen je graag verder. Greetz, Claudia
2 dozen merci chocolade besteld in dezelfde bestelling en er is maar 1 geleverd. Morgen is het Moederdag dus hopelijk krijg ik het ander pakje nog op tijd!
Beste Jonah, Wat vervelend dat er maar 1 doos merci is geleverd. Dat is zeker niet de bedoeling! Onze excuses hiervoor. Kun je ons vertellen of de andere inmiddels is geleverd? We horen het graag en helpen je graag. verder. Greetz, Claudia
Pluspunten
Snel antwoord op mails
VerbeterpuntenIk heb op vrijdag 1 mei een kaart besteld voor moederdag (10mei). Als ik de site mocht geloven kon de kaart de dag erna al geleverd worden?! Vandaag zijn we een dikke week later en de kaart zat wéér niet bij de post. Ik heb met mijn broer en zus heel veel tijd in een originele kaart gestopt - en we hadden er al zo over zitten opscheppen bij mama - en nu mogen we dus gaan uitleggen dat er toch geen kaart zal zijn. Maandag misschien, met een beetje geluk, maar maandag is te laat. Ik heb sinds donderdag zitten mailen en bellen of er niets te regelen viel, maar er kon niets aan gedaan worden zeiden ze; gewoon afwachten. Gek. Ik heb op donderdag bij bol.com iets besteld en de dag erna werd het al geleverd. Ook via Postnl. Op een beetje goodwill van het greetz-team moet je dus zeker niet rekenen. Ik bestel NOOIT meer iets bij deze site; je kan er gewoonweg niet op vertrouwen.
Beste Charlotte, Bedankt voor je reactie. Wat ontzettend vervelend dat de bestelling niet is aangekomen. We zien dat je ook al contact hebt gehad met onze klantenservice en dat er een tegemoetkoming is aangeboden. Daarnaast heb je ook nog telefonisch contact gehad en is de bestelling inmiddels aan je vergoed middels een terugstorting. Onze welgemeende excuses voor het ongemak! Met vriendelijke greetz, Claudia
Pluspunten
Eerste bestelling was in orde.
VerbeterpuntenDaarna wordt mijn bestelling 2x na elkaar geannuleerd zonder uitleg waarom, behalve met vage excuses en een refund. Moet ik nu nog tijd steken in het maken en bestellen van kaarten of zal het opnieuw geannuleerd worden?
Beste Hannes, Onze excuses hiervoor! Het is zeker niet onze intentie om elke keer jouw bestelling te annuleren. Helaas is er een probleem geweest met verwerken van je bestelling. Wij krijgen deze melding door van onze IT afdeling en de reden kan van alles zijn. We hopen natuurlijk dat het nu wel goed gaat Nogmaals onze excuses hiervoor! Greetz, Claudia
Pluspunten
Een postkaartje krijgen blijft altijd superleuk ! Originele designs !
Pluspunten
Spijtig dat ik de Libelle-code vergat in te voeren.
Pluspunten
super makkelijke site ! super snelle service ! super snelle levering ! super mooi , verzorgd en stevig geleverd ! IK BEN ZEER TEVREDEN !
Ballon is met een gat in geleverd
Beste meneer/mevrouw, Wat ontzettend vervelend dat de ballon half leeg is aangekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Kun je ons het ordernummer doorgeven waar het over gaat? Als je het dan op prijs stelt, zouden wij graag de bestelling opnieuw voor je versturen. We horen het graag. Greetz, Claudia
Pluspunten
Het feit dat men weet zich te excuseren bij de klant voor hiernaast vermelde fouten in de levering van produkten is een positief punt. Ik heb tevens vernomen dat de levering 100% goed verlopen is, dat de verpakking uitstekend was, de bloemen vers en aantrekkelijk waren. Op dat vlak derhalve een foutloos parcours. Bravo!
VerbeterpuntenIndien Greetz uitdrukkelijk melding maakt dat bij bestellingen die voor 22.00h verricht zijn de levering de dag nadien gebeurt, dan moet dit ook uitgevoerd worden hetgeen niet gedaan werd in mijn geval. Daarom raad ik aan om hierop onmiddellijk te verbeteren in het belang van uw reputatie en dat van de verwachting van uw klant.
Beste Marc, Kun je ons vertellen of je wel contact hebt opgenomen met onze klantenservice hierover? Het is zeker niet de bedoeling dat de bestelling te laat aan komt. We horen het graag. Greetz Evi
Pluspunten
Bedankt voor de goede service,de ballon is supermooi,
Levertijd naar BE klopt niet. Duurt veel langer.
Pakje nog steeds niet anngekomen ( 6 dagen ) na bestelling....
Beste Mounia, Onze welgemeende excuses voor de zeer late reactie! Heel erg vervelend te vernemen dat de bestelling na 6 dagen nog steeds niet is aangekomen. Dat is zeker niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Zou je het fijn vinden als wij de bestelling opnieuw voor je versturen? Mocht het moment inmiddels voorbij zijn, dan begrijpen wij dit uiteraard ook. Dan kunnen wij de bestelling ook aan je vergoeden middels een kortingscode of terugstorting. We horen graag waar je voorkeur ligt.Greet
Pluspunten
GEMAKKELIJK, JE HOEFT DE DEUR NIET UIT RUIME KEUZE top kwaliteit en service
Positive
Handige winkel om leuke kaarten te maken!
Pluspunten
Website zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Kwalitatieve en leuke producten. Vlotte service.
VerbeterpuntenLeverdatum op te geven in plaats van verzenddatum bij bestelling van producten.
niets ontvangen van bestelling voor valentijn ! wat een teleurstelling eerste en laatstebestelling
Beste Liesbeth, Wat ontzettend vervelend en jammer dat je de bestelling niet hebt ontvangen op valentijnsdag. Onze welgemeende excuses hiervoor. Kun je ons je ordernummer doorgeven van de betreffende bestelling? Dan kijken wij graag het een en ander voor je na. Greetz Claudia
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke en professionele website Vriendelijk en behulpzaam onthaal bij klantenservice Opvolging klachten en service (nazorg is minstens even belangrijk als de bestelling)
VerbeterpuntenUPDATE18Feb15: Raar maar waar, hebben we toch het verrassingspakket (weliswaar met 1 dag vertraging) toegestuurd gekregen via het hotel waar we verbleven. Ik ga ervan uit dat Greetz zijn uiterste best gedaan heeft om dit pakket te leveren. Niettemin is er toch iets misgelopen met de communicatie, is het toch nog een leuk Valentijnsweekend geworden, dankzij Greetz. Beter en tijdig communiceren naar klanten toe. Interne communicatie en werkprocessen optimaliseren. Bestelling werd 10 dagen vóór verzenddatum uitgevoerd maar niet geleverd op verwachte leveringsdatum. Bij navraag bij klantenservice blijkt plots item uitverkocht te zijn? Geen melding naar klant toe, terwijl die met hoge verwachting op verrassingscadeau wacht.
Beste Gino. Bedankt voor je e-mail. Wat ontzettend vervelend te vernemen dat de bestelling niet is geleverd omdat het product uitverkocht bleek te zijn. We zijn zeker bezig om onze processen hierin te optimaliseren. Daarnaast verwerken wij de bestellingen pas op de dag dat de bestelling ook verstuurd dient te worden.In geval van drukte had het gekund dat dit eerder verwerkt werd,maar dan had je hier ook zeker een eerdere melding van moeten hebben gehad.Onze welgemeende excuses voor het ongemak
Pluspunten
- Klantenservice was heel vriendelijk en behulpzaam. Mijn probleem werd goed opgelost, zodat ik verder kon met mijn bestelling. - De bestelling werd netjes op tijd geleverd en was handig te volgen met de track and trace.
Maandag kreeg ik een kaart die te laat was en nu is mijn bestelde kaart van gisteren nog onderweg.U zou er goed aan doen de klanten in B elegie te waarschuwen dat het niet zonsnel wordt bezorgd als U belooft.
Beste meneer/mevrouw, Wat ontzettend vervelend te vernemen dat de kaart niet op tijd is aangekomen. Helaas zijn wij afhankelijk van derden voor de bezorging van onze poststukken. Wij geven daarom altijd een gemiddelde overkomstduur door. Is de kaart wel alsnog aangekomen of nog steeds niet? We horen het graag en helpen je graag verder. Greetz Claudia