1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

Gratis was uiteindelijk toch niet gratis Albert Hein Actie PB6AHTQA7GA7 En toch moet ik betalen

Pluspunten

je kan je eigen ding doen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuk om zo een kaart te kiezen je kan zelf een foto plaatsen - een envelop kiezen super

enkel drie dagen te kiezen voor verzending

Pluspunten

Vlotte afhandeling, Geleverd op de. Gevraagde dag

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Eén artikel gaat heel vlot.

Suggestions

Verschillende artikels naar één adres sturen (zonder dubbele verzendkosten) is een beetje zoeken of wellicht onmogelijk (bvb twee cadeaus). Verwarring tussen de Vlaamse en Nederlandse website: in het begin had ik dat niet door:promotiecodes zijn anders, soms kan iets niet in België en wel in Nederland, ik heb zowel stamps in België als in Nederland.

Pluspunten

Steeds mooi verpakt, tijdige levering

Geen levering op maandag, spijtig voor de personen die dan net verjaren

Pluspunten

levering op tijd ,verse bloemen die in een prachtige doos zaten

Pluspunten

Een zeer fijne positieve ervaring!

geen

Pluspunten

goed verzorgd, goede service

- waarom 2 X port betalen voor een verzending op zelfde datum? - datum is niet altijd stipt, soms een dag te laat

Pluspunten

Kwaliteit

Foto mogelijk maken op.achterijde van enkele fotokaart

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen bevestiging ontvangen dat bestelling geleverd werd!

Pluspunten

We zijn heel tevreden over jullie. De bestelling is netje op tijd afgeleverd in de bowling te Sint-Martens-Latem.

Jammer dat we geen chocolade zoals mini milky ways, twixjes, marsjes konden krijgen om de mok op te vullen. Mochten jullie er nog liggen hebben kan je er wat i de mok doen. Je moet maar laten weten hoeveel het is. Dank u

Pluspunten

Heel mooie selectie van kaarten

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik bestelde op 28/8 een verjaardagskaart. Nu zou je denken ten laatste tegen 31/8 bezorgd, maar op 1/9 was de kaart nog steeds niet ter plaatse. Het is dan allang gepasseerd en mijn geld is betaald. Ik weet niet of ik nog een bestelling zal plaatsen. Tot voor kort waren wij zeer tevreden. Nu absoluut niet.

Pluspunten

Altijd perfect , ben heel positief over dit bedrijf daarom raad ik het ook iedereen aan

Pluspunten

Handig en steeds optijd geleverd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Het boeket kwam niet aan. Geen kaart in de bus. Niets gekregen, weken later ingewikkelde procedure om de klantendienst te bereiken. Benieuwd of dat vlot in orde komt. Dan komt er nog wel wat bij.

Een *geleverd* boeket. (liefst een dat er vers en mooi uitziet.)

Pluspunten

Zeer originele verrassingspakketten, nog niets anders dan positieve reacties op gekregen, gebruiksvriendelijke site om alles in elkaar te boxen tot eigen goesting en smaak!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

zeer vriendelijke persoon aan klantservice -telefoon heeft zeer vriendelijk mijn bestelling geannuleerd die ik niet heb in ontvangst kunnen nemen( er was probleem bij koerierdienst..)

leveringstijd kan beter, na 1 week nog steeds niets ontvangen. communicatie betreft niet geleverd prodct naar klant .

Pluspunten

Prima, snelle service.

Geen.

Pluspunten

Ik kan niks negatief zeggen, alles is heel goed uitgelegd en prachtige kaarten wat je zelf naar je zin kan maken

Laarderhoogtweg 20

1101 EA Amsterdam