OK

perfecte service

Top, is gemakkelijk om een kaart naar eigen ontwerp te maken en te verzenden

Maak regelmatig kaarten en deze zijn altijd op tijd bij de ontvanger, super

Heel tevreden van Hallmark.

Bestelling niet op afgesproken dag afgeleverd

Bestelling te laat afgeleverd

Rijk en gevarieerd aanbod

Voor elke gelegenheid een kaart Zeer klantvriendelijk website

Perfecte service met fijne opvolging!

Perfecte service Goed werkende site Veel keuze

Altijd stipt en in orde

Ik gebruik Hallmark regelmatig voor kaarten, ballonnen en bloemen. Eigenlijk waren er nog nooit problemen, de juiste data werden altijd gerespecteerd. Alles terugvinden vinden wat je wil bestellen is zeer gemakkelijk. Ook is Hallmark prijs kwaliteit heel ok.

Altijd goed geholpen

Al meer dan 10 jaar zijn we vaste klant.

fantastisch

Heel mooie kaarten. Fijne kadootjes om mee te sturen. Heel hulpvaardig indien er iets eens niet gaat zoals gewenst. Top !

Altijd in orde

Ik maak al vele jaren gebruik van Hallmark België en heb er zeer goede ervaringen mee. De keuze is enorm, de prijzen zijn zeer betaalbaar. Bovendien zijn er allerlei hulpmiddelen zoals een adresboek om jouw bestelling en betaling aangenaam te maken. Wat ook uitstekend is, is het gebruik van kortingcodes, stapelkorting en spaarkaarten. Ik vind - alles bij elkaar - Hallmark een topwebshop.

heel goed gedaan

Het was de eerste keer dat ik een kaart verstuurde. Het vergde wat tijd en het was wat zoeken, maar de kaart werd mooi op tijd afgeleverd bij de geadresseerde. Ik zal in de toekomst nog kaarten op deze manier versturen !

Ideaal

Wij maken gebruik van Hallmark Cards thuis en op vakantie. Ideaal om fotokaarten te sturen met of zonder geschenk. Met de opgeslagen verjaardagen en adressen, heb je altijd alles bij de hand. Leuk dat je kan sparen voor gratis postzegels en kaartjes. Een echte aanrader.

Handige site om voor elke gelegenheid een kaartje te sturen

Super goed

Makkelijk maar ...

Net iets te weinig variatie en vernieuwing

Heel goede service

Mooi assortiment van kaartjes en op tijd geleverd djw

super

Heel goed gedaan en de levering was correct

Ik ben echt tevreden. Er waren een paar kaartjes niet toegekomen, en men heeft z ze zonder probleem terug opgestuurd

Aanrader!

Ruime keuze, regelmatig kortingen, .... Indien niet geleverd wordt dit altijd nagekeken en zonder probleem opnieuw verzonden.

Gemakkelijk van thuis uit.

Keuze voldoende, eenvoudig te versturen.

Alles gaat goed zowel de bestelling als de levering ben er heel tevreden over

Kan niet beter.

Ik ben over gans de lijn tevreden van jullie service.

Super tevreden van keuze en service

Veel keuze ,snelle service

Makkelijk en snel

Super website en erg laagdrempelig om iets te versturen. Jullie informeren ook goed.

Makkelijk en snel

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.