Ik ben tevreden over de service.

hallo een vraagje: is het nog mogelijk een een tekst bij een foto te zetten? mvg Frans

Mooi, op tijd, duidelijk maar toch wat prijzig

goede maar prijzig geschenkje

Heel mooie foto-kaarten en goede service.

Zeer gebruiksvriendelijk en mooi resultaat.

Correct !

Correcte, snelle service. Prima ! Heel gemakkelijk. Aan te bevelen.

een uitstekende verzorging.

snel en gemakkelijk. Veel keuze.

mooie kaarten

mooie kaarten - grote keuze - makkelijk om te bestellen

Vlot en efficiënt

Heel apart om op deze manier een kaart te verzenden.

Ik heb genoten van de blije gezichten met hun leuke verrassingen!

Gewoonweg superfantastisch en verzorgd tot in de puntjes.

Super goede ervaringen

Goede website, gemakkelijk navigeren, ongelooflijk veel keuzemogelijkheden. Prima service, daar kan je op vertrouwen!

Correct

Superleuk

Alles verloopt vlot en makkelijk

Een fantastische ontdekking voor mij

Ik ben gehandicapt en heb niet de mogenlijkheid om zelf kaartjes en geschenkjes te gaan kopen ,moest het steeds via een andere persoon laten halen.Nu met Hallmark kies ik zelf mijn kaartjes en de geschenkjes ,en tevens is het een prachtige bezigheid door het kiezen van alle mogenlijkheden die u aanbied. Super tevreden !!!

Prima , alles naar wens !!!

Alles verloopt zoals gewenst en iedereen is er blij mee , wat wil je nog meer !!?? Dank jullie...

TOP !!!

Ruime keuze maar toch een persoonlijke inbreng. Altijd succes bij de ontvanger. Top dus!

Snel en makkelijk bestellingen te doen via de site

1 bestelling gedaan uit 2 dingen jammer genoeg 2 verschillende leveranciers gehad 1 smorgens vroeg en 1 tegen de avond laat en dat waren de bloemen volgende keer beiden gewoon met de bpost meegeven ?

zeer goed ontvangen

was zeer goed verpakt en op datum ontvangen

Redelijk tevreden.

De verzending was goed te volgen, de ontvangst niet. Vermoedelijk 1 dag te laat bezorgd.

Alles perfect

Geen enkele opmerking

Duidelijke gebruiksvriendelijk kwalitatieve website

Ik heb onmiddellijk mijn kaartje kunnen uitkiezen en gemakkelijk kunnen personaliseren. Heel mooi resultaat. Correct geleverd op de vooropgestelde datum.

Handig in gebruik

De geadresseerden waren in de wolken

Gemakkelijk en redelijk van prijs

Zeer snel geleverd

Kaart was van zeer mooie kwaliteit. De levering was zoals beloofd snel en top optijd.

Veel keuze en uitstekende service

Fijne ervaring

aanbevolen

perfecte levering, mooie presentatie, correcte prijs

Veel keuze. Ik kan het uniek maken door mijn persoonlijke touch

Veel keuze. Ik kan het uniek maken door de kaart te personaliseren.

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.