Veel keuze in mooie kaartjes, De kaartjes zijn op 't gevraagde moment aangekomen en de bestemmelingen van de kaartjes waren ook heel blij met hun kaartje. Topservice dus. Dank je wel.

Mooie kiesmogelijkheden en prima service.

Ik vond het prachtig!!! Keuze, Loock, fantastisch

Prachtig!!!

Niet ok deze keer.

Heb al enkele keren kaartjes verstuurd en steeds waren deze op tijd of te vroeg. Maar deze keer was ik echt niet tevreden 2 dagen later dan gepland. En ik vond het jammer.

Superhandig in deze Coronatijden

Ik wist niet dat online een kaartje versturen zo makkelijk kon zijn !!

Heel gemakkelijk!

Je moet niet naar de winkel of post! Super!

Goed service, kwaliteit en stipte levering

Mooi aanbod, je kan het persoonlijk maken, goede kwaliteit en sneller levering! Top

Gemakkelijker kan niet!

Heel fijn, gemakkelijk, tof, super

Een aanrader....

Ruim aanbod en snelle levering, ook naar het buitenland.

Ruime keuze. Vlotte levering naar het buitenland. Je weet meteen hoeveel het kost om je kaart naar het buitenland te versturen. In een paar muisklikken is je kaart verzendensklaar.

Prachtige verjaardagskaart

Mooie verjaardagskaart ontvangen zoals ik het wenste. Mooie foto's. Kwaliteit troef. Jarige was zeer tevreden.

Helemaal tevreden!

Vlotte modus operandi!

Altijd wel een leuke verrassing in voorraad.

meestal gemakkelijk, af en toe werkt betalen met bancontact niet, wat niet zo praktisch is

Super dienst

Was heel snel en heelhuids bezorgd . Dankjewel Mvg joella

zeer goed

de laatste keer werd mijn kaartje perfect afgeleverd maar de keer ervoor werd het 3 dagen te laat geleverd.

Praktisch

Gemakkelijk te gebruiken, zelfs met weinig computer-ervaring

Vlot in gebruik

Gaat zeer vlot, mooie keuze

Heel slechte ervaring!!!

Mijn kerstkaartjes zijn na 3 weken nog bij niemand toegekomen!!! Ik vind dit echt schandalig! Ik heb hier wel veel geld voor betaald!!! Ik heb hierover een mail gestuurd, maar alleen een standaard antwoord gekregen ivm de drukte (al 3 weken!!!) Aangezien jullie de kaartjes niet verstuurd hebben zou ik graag mijn geld terug hebben.

perfect

perfect

top

mooie kaartjes, veel keuze, thuisbezorgd zonder dat je je huis uit moet, super dat je er ook een cadeautje bij kan doen

Vlot, gemakkelijk, ruime keuze

Ik ben tevreden.

Te laat!

Op 21/12 een verjaardagskaart mét cadeau besteld, met gevraagde bezorgdatum op 29/12. Tijdig gedaan dacht ik, maar helaas! Als het pakketje (volgens de track & trace) pas op 29/12 aan postnl toevertrouwd wordt, dan kan je al verwachten dat het diezelfde dag nooit bij de jarige terecht komt. Fout ligt volgens mij niet bij postnl (zij bezorgen op 30/12) maar bij Hallmark dat het artikel gewoon te laat aanleverde bij het postbedrijf. Zeker voor een verjaardag zou men hiermee rekening moeten houden!

Snelle levering op de gevraagde datum.

Enige minpuntje: het inloggen lukt niet altijd even vlot. Ruim en gevarieerd aanbod, mogelijkheid om kaartjes volledig te personaliseren en de eigen creativiteit te botvieren. Aanmaken van een adressenlijst en activiteitenkalender verliep intuïtief en probleemloos. Mits het bijbetalen van de portokosten doet Hallmark de bestelling zelfs voor je op de post. Super service! Zeer tevreden. Ik kom zeker terug. Niet twijfelen, een aanrader.

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.