een fijne en leuke ervaring.

Mijn broer was jarig. Dus we hebben een mooie kaart uitgezocht een hele grote dat ook wel want met novenber gaat hij ook met pensioen. En een lekker cadeau er bij en dat laten bezorgen en dat was een complete verrassing voor hem. We zijn super tevreden met de service en de mooie dingen. Werd pracht dag,

Topervaring

Geen enkel probleem om elk tijdstip of moment een kaart te versturen

Veel keuze in kaarten. De kaart wordt op de gewenste datum verzonden.

Voldoet aan mijn wensen

Perfecte service

Topservice!

Ik was op zoek naar geboortekaartjes maar zag toevallig dat je ook direct een geschenkje kon meesturen en was verkocht. De keuze is nog vrij beperkt, maar het personaliseren van de kaart verliep vlekkeloos en de levering was supersnel! Zondagnamiddag besteld, maandag geleverd! De ontvangende, kersverse moeders waren er heel blij mee! Topservice en tevreden klant dus!

Heel gemakkelijk om kaartjes te bestellen

Je uit heel verschillende kaartjes kiezen . En de kaartjes kan je naar eigen wens versieren en een ander lettertype gebruiken. Allemaal heel leuk om te doen.

Altijd in orde!

De kaartjes en cadeautjes worden altijd stipt geleverd. Als er dan al iets misloopt, wordt dit correct en snel terug in orde gebracht. Heb ondertussen nog mensen kunnen overtuigen om hallmark te gebruiken. Zeker nu in tijden waar contact niet meer zo evident is.

Praktisch omdat er voor alles een aangepaste kaart te vinden is

Meestal lukt alles naar wens, behalve laatst probleem met betaling,maar nadien toch in orde, eenmaal levering veel te laat aangekomen, maar dat was door corona waarschijnlijk

Gemakkelijk

Gemakkelijk tijdig op bestemming

Leuk en handig

Het is zeer gemakkelijk om online een kaart te kiezen en aan te passen naar je wensen. Er is voor elk wat wils en elke kaart is origineel. Dat je kan kiezen wanneer de kaart toekomt is een pluspunt. Het minpunt is dan weer dat je daarvoor op Bpost moet kunnen rekenen en daar wringt het schoentje echt verschrikkelijk. (maar daar kunnen jullie helaas niet aan doen)

Eenvoudig, snel, gemakkelijk en kwalitatief!

Eenvoudig, snel en makkelijk te maken en het resultaat mag er steeds wezen.

Vlotte service

Groot aanbod om uit te kiezen Goede service en kwaliteit

goed bezig

Alles verloopt prima - kiezen : goede website , groot assortiment ; bestellen : gaat gemakkelijk , verloopt prima en de verzending verloopt correct . Goed bezig

Leuk

Groot aanbod en gemakkelijk

Leuk :)

Leuk !

Vlotte werking

Zo vergeet ik nooit een jarige meer !!

Alles klaar en duidelijk om kaarten te vinden of te maken. Goed en gemakkelijk ook voor oudere mensen (ik ben 78 jaar). Ik ben uiterst tevreden.

Leuk om zelf een kaart te gestalten, en een enorme keus

Fantastisch!

Omdat ik nogal aan de gelaten kant (zeg maar lui) ben vind ik de site van Hallmark ideaal om kaartjes te sturen. Er is heel veel keuze, er kan heel veel in aangepast worden en de site is zeer overzichtelijk. Tot nu toe werden mijn kaartjes ook perfect op datum afgeleverd aan de bestemmeling. Kortom: zeer tevreden!

Makkelijk bestellen en goede kwaliteit

Het is makkelijk om te bestellen als je niet buiten kan en de kwaliteit van de kaarten is heel goed.

Hele mooie keuze,

Ik vind het leuk, dat je een kaart kan maken, en versieren zoals je graag wil, heel tof

Gemakkelijk en uitstekende kwaliteit

Eenvoudig om te zoeken en zelf aan te passen ; alles wijst zichzelf aan

Altijd verrassend mooi voor de ontvanger !

Ik ben zeer tevreden over de service bij Hallmark . De kaarten zijn er steeds leuk en je vindt er iets naar elkeen zijn smaak ! Ik vind de fotokaarten echt wel een hit en gemakkelijk te maken . Ook de cadeautjes erbij zijn tof en degelijke kwaliteit ! Hallmark cards are true ... and fun !

Wordt herhaald .....

Aangenaam, snel, makkelijk.

Snel en mooie kaarten

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.