Perfecte service

Altijd correct op tijd geleverd, al verschillende producten besteld en allemaal top. De personen die de attentie ontvangen hebben, hebben direct contact opgenomen om te zeggen hoe mooi alles was. Alleen positieve commentaar kan ik geven, hier zit een zeer tevreden klant. Dankjewel Hallmark.

Ik ben gewoon heel tevreden, ook als je telefonisch een inlichting vraagt.t.

Verwachten jullie dat ik superlatieven gebruik? Ik ben tevreden. Soms is het invullen 'n beetje zoeken, maar dat zal wel aan mij liggen. Ik heb toen getelefoneerd naar Brasschaat en kreeg, tot mij grote verwondering, een telefoonverbinding met iemand uit Nederland en kreeg een keurige oplossing.

Eenvoudig en snel allerlei soorten wenskaarten versturen!

Heel fijn dat je met eigen foto's gepersonaliseerde wenskaarten kan maken. Levering steeds op de door jou gekozen dag.

alles is prima verlopen,zowel het bestellen als de levering.

Alles is prima verlopen, geen klachten

Superservice!

Handige site waarmee je in simpele stappen je kaart kan ontwerpen, snelle levering en vriendelijke klantenservice! Echt een aanrader!

weer een tevreden klant en iemand hier heel blij mee gemaakt! HIer doen we het voor !

Mooie kaarten, prima service, tijdige levering.

Mooie kaarten, prima service, tijdige levering.

Steeds voor herhaling vatbaar

Nog nooit enige negatieve opmerking of commentaar gehad. Steeds uiterst tevreden, zowel afzender als bestemmelingen !!

Mooie kaarten, simpel om te bestellen

Mooie kaarten Simpel om te bestellen Goede service

Praktisch programma.

Niettegenstaande wij in het buitenland wonen, kunnen wij toch wenskaarten tijdig op haar bestemming krijgen.

Praktisch

Heel gemakkelijk om verjaardagskaarten te versturen en ze op de juiste dag te laten bezorgen

die van eind juni was op tijd

tot nu tevreden,soms te laat,maar zet nu paar dagen vroeger

alles naar wens verlopen

oke nog gebruiken

Ik ben tevreden

Gemakkelijk te bestellen, en prima verzorgd

Een makkelijke, toegankelijke website met een ruim aanbod.

verrassend

het is leuk met jullie mooie kaartjes iemand te verrassen. Het is om het even om welke gelegenheid het gaat, er is altijd een kaartje voor te vinden. Leuk en dank je wel.

Veel keuze, vlot

Goede website

Hallmark sterk merk. Goede website. Goed voor de betaling. 1 ding vind ik minder dat je soms niet alle Hallmark Cards vindt op de website die je wel vindt in de winkel. Voor de rest lof.

Er is een goede communicatie

Er worden op geregelde tijdstippen mails gestuurd over het reilen en zeilen van de gedane bestellingen. Klopt er iets niet, wordt je er nog eens persoonlijk over gemaild en wordt er een vlotte communicatie gehanteerd.

Heel veel keuze in de kaarten

Alles verloopt prima

topservice !

Elke kaart is op tijd geleverd en steeds met dezelfde kwaliteit !

Hallmark is super, grote fan

Mooie kaarten, fijne website, regelmatig kortingen en lekker van aan mijn bureau bestelling plaatsen en wetende dat mijn kaarten door Hallmark altijd op tijd op de post gedaan worden, zonder dat ik daar extra moeite moet voor doen. Eén minpuntje, Bpost is niet altijd stipt met levering.

Slecht

Heb al meerdere kaarten besteld en tevreden maar van de laatste helemaal niet. Afspraak verzenden helemaal niet nagekomen.

Enorme wachttijd

Heb al eens een volledig misgelopen kaart gehad, de rechthebbende heeft ze nooit ontvangen. Volge. Jullie bestond het adres niet, maar mijn Schoonzus woont al 30 jaar op hetzelfde adres. Ten tweedeurs de tijd om een aanvraag te doen zeer lang en gaat er veel tijd over om te leveren

Niet goed!!

Wil krijg een e-mail van Hallmark.eu maar aks ik in wil loggen op Hallmark.nl en mijn kortingscode van Hallmark.eu wil gebruiken kan dit niet!

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.