grote keuze in Hallmark Cards

heel gemakkelijk on line je kaarten te bestellen en ze worden op tijd op de post gedaan zodat jij zeker bent dat ze geleverd worden en je zo niemand meer vergeet ; je krijgt zelfs bericht wanneer je kaart verzonden wordt ; super !!!

Praktisch, zeker in coronatijd

Bezorgd zonder zichzelf te moeten verplaatsen.

Super goed en mooie dingen

super, alles was mooi. Goed geleverd en de bloemen bleven lang staan.

TOP

Doe zo verder

gemakkelijk, vlot, veel keuze, een aanrader

website heeft een heel groot aanbod, iedereen vindt er wel zijn gading, aangenaam is het ook dat er voor vele gelegenheden kaartjes zijn, ook het aanbod van soorten kaartjes is enorm groot, gemakkelijk om te bestellen, vlotte service en betaling, een aanrader en heel prettig om zo'n kaartje thuis te mogen ontvangen

veel keuze

Er is een uitgebreide keuze in verschillende kaarten voor vele gelegenheden

Mooiste kaarten

Mooiste kaarten die je kan personaliseren De houten kaders zijn ook heel mooi! Altijd geleverd en zo makkelijk. Prijzen zijn echt top! Kan niets slecht zeggen over Hallmark! Ben al jaren klant en geen problemen nooit gehad!

Vlotte en correcte service

Alle bestellingen komen op tijd aan bij de afzender

alles was uitstekend.

Zoals ik al zei alles was uitstekend , niets kan beter.

Leuke kaarten die je kan personaliseren

Alles netjes en op tijd bij de jarige afgeleverd.

Super kwaliteit

Voor de eerste keer bloemen laten leveren en na meer dan een week zijn ze nog mooi. Prima kwaliteit.

Wij zijn over het algemeen zeer tevreden. Wat tegenwoordig wel erg storend is dat we telkens aan verkeerde verjaardagen worden herinnerd, met het gevolg dat de gratis postzegel niet meer te gebruiken is wanneer we een paar dagen ervoor een kaartje willen sturen.

Mooie kaarten

Veel keuze van mooie kaarten

Top! Beter kan niet denk ik

Ruime keuze, veel mogelijkheden om te personaliseren. Vlotte afhandeling en afgeleverd product is van zeer goede kwaliteit

gemakkelijke website, goede service

Zeer positieve ervaring

Gemakkelijk

Het is een heel gemakkelijke manier om echte kaartjes te sturen, ondanks dat het allemaal online gebeurd kun je je kaartje toch personaliseren, zelf met een eigen foto en je hoeft niet te zoeken, noch naar een kaartje in de winkel, noch naar een postzegel, super, zeker voor mensen die niet zo dicht bij een postkantoor wonen. Ook is het echt leuk dat je zelf een klein presentje kunt bijvoegen, zoals chocolade ed, fantastisch voor een verjaardag of de feestdagen! En de datum die je verkiest voor aflevering word meestal wel nageleefd, behalve nu natuurlijk met die corona crisis kan er wel wat vertraging zijn. Van tijd tot tijd is er zelf een speciale aanbieding, gratis postzegels, en er is ook een spaarsysteem, dan kun je een gratis kaartje versturen. Ik ben blij dat die dienst er is!

Een prima service

Zeer goed qua kwaliteit

Al jaren stuur ik kaarten en het is top. Maar de verzendingen met track en tracé de uren wijken soms te veel af van wat er wordt opgegeven in de mail ! En soms zijn de mensen dan niet thuis omdat ze te vroeg zijn ,dit zou beter kunnen !

Rijk aanbod ; soms aarzelende site

Ik bestel wel vaker via Hallmark en meestal gaat het goed. Maar de laatste tijd werkte de site vaker traag en haperend. 1/3 keer werd ik eruit gegooid, nét als ik mijn lange tekst bijna geformuleerd had. Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat Corona daar voor iets tussen zit, vermits mensen méér digitaal bezig zijn dan dat ze brieven en kaarten versturen. Eén suggestie nog : het zou aangenaam zijn om iets meer tiener-en jongerencadeau's toe te voegen.

Geen verjaardag wordt vergeten

Keuze uit vele kaarten, ook fotokaarten. Gemakkelijk te maken en dikwijls gratis postzegel en een klantenkaart. Super.

Zeker een aanrader

Altijd op tijd geleverd,en prachtige ontwerpen

Mooie diverse keuze! Op tijd geleverd en prijs kwaliteit is mooi in verhouding.

Bij elke levering heel tevreden!

Ik gebruik heel dikwijls Hallmark. Van alle keren dat ik het heb gebruikt is er maar tweemaal iets misgelopen en heeft Hallmark dit heel snel recht getrokken. Perfecte service.

Origineel en makkelijk

Het is erg leuk om kaartjes te plannen. Je hoeft niet naar de winkel te rennen om een kaartje en postzegel te kopen. Het zoeken naar een 'rode brievenbus' is ook voorbij. Je kan elk kaartje opsmukken en een eigen touch geven. Niet alle kaartjes komen tijdig aan, dit schat je best vooraf in! De app op mijn smartphone en mijn account op de website zijn niet gesynchroniseerd waardoor ik wel eens bonussen (stempels) niet altijd krijg.

komt helaas niet altijd op de afgesproken tijd aan

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.