Kwaliteit en service top !

Eenvoudig om een kaart te kiezen de lay-out naar eigendunken aan te passen er eventueel ook een geschenkje bij te versturen. Heel betrouwbaar en keurig op tijd bezorgd. Kortom top !

Vlotte verzending, veel leuke ontwerpen

De bestelde (kartonnen) kaart kwam op tijd. De website toont nogal vaak dat een bestelde kaart de volgende dag aankomt. Helaas geldt dat niet voor houten 'kaarten' - maar dát krijg je pas te zien als je de kaart hebt ingevuld... Minpuntje, helemaal omdat het opslaan (even?) niet werkte en mijn tekst verloren ging. Begin mei 2020 had de website 'kuren' - ik kreeg doorlopend foutmeldingen. De volgende dag was dat beter, maar toen was ik wel een leverdag verloren. Ik heb dan maar een kartonnen kaart laten versturen en die kwam zoals gezegd keurig op tijd aan.

Handig

Snel, uitgebreide keuze en meestal ook op tijd geleverd

Ik ben heel tevreden over Hallmark en de service die ze bieden.

Hallmark biedt een ruime keuze uit kaarten en producten waar ik gaarne gebruik van maak. Bovendien waarschuwen ze als er weer een verjaardag nadert en dat vind ik een erg goede service.

SLECHT BEKOMEN.

IK WOU EEN KAART TUREN VOOR EEN HUWELIJKSVERJAARDAG OP 1 MEI 2020. IK STUURDE DIE OP 30 APRIL EN IK WIST WEL DAT ER OP 1 MEI GEEN BEDELING WAS. IK HOOPTE DAN TOCH DAT DIE KAART DIE MAANDAG DAAROP ZOU TOEKOMEN. NIETS DAARVAN. DIE KAART IS PAS DONDERDAG NA 1 MEI TOEGEKOMEN. VEEEEEL TE LAAT. VAN EECKENRODE RITA LELIESTRAAT 80 1702 GROOT-BIJGAARDEN [email protected]

Ik wil deze tool niet meer missen!

Leuk assortiment. Kaartjes en kadootjes heel overzichtelijk aangeboden. Ook de combinatie vind ik leuk. En de geadresseerden zijn er heel blij mee. Wordt op aangevraagd tijdstip geleverd. En alles kan gewoon van thuis uit. Super!

Ik vind reuze keuze en goede service en levering toppie

gemakkelijk leuk super!!!!

heel makkelijk in gebruik ;mooie kaartjes en cadeautjes . duidelijk aanrader en heb ik ook al veel goede reactie's gehad van diegene die het kaartje met of zonder cadeau heeft ontvangen!

heel klantvriendelijk programma

Ruime keuze in kaarten en een geschenk

Fijne service

Leuke selectie kaartjes, die eventueel naar believen aangepast kunnen worden. Mooie cadeaus om evt. mee te versturen. Goeie service en correcte afhzndeling. Al steeds op tijd geleverd.

Verzorgd, steeds op tijd geleverd, zelfs in deze rare tijd. Veel keuze. Originele kaartjes en cadeaus. Mogelijkheid tot sparen voor een gratis kaart

uitstekend!

Alles volgens afspraak

Super,

Daar ik in spanje woon kan ik toch makkelijke een kaartje laten bezorgen

Goed aanbod, correct uitgevoerd, werkt simpel.

Op deze manier kan je vlot iemand een gepaste kaart sturen, zonder dat je speciaal naar de winkel moet en het postkantoor voor postzegels en dan nog eens naar de brievenbus. Je denkt aan iemand en 3 min. later is je kaart weg. Ook interessant, de extra cadeau die je kan meesturen maar ook de extra cadeaus voor jezelf, onder de vorm van gratis postzegel of volle spaarkaart.

Altijd tevreden, en zo is de ontvanger !

Had onlangs bloemen bij een kaartje besteld en mijn ouders vonden dit top !

Top, goede service en aflevering van de gekozen kaartjes, ruime en mooie keuze.

Zeer aangenaam

Toffe site

Gemakkelijk te gebruiken Ook voor dummies

Eenvoudig om kaart te maken en goede en snelle service.

Eenvoudig om kaart te maken en goede en snelle service.

exellent

Ik ben tevreden

top !!

héél tevreden van jullie service, jullie hebben mij zelfs geholpen met een kaartje naar Kaapverdië te versturen, en het is aangekomen, ook al was het 2 maanden later, maar dat is wel normaal daar !! alvast bedankt, ik bestel elke maand mijn kaartjes, zo kan ik er geen enkele vergeten, zelfs de kaartjes met cadeautjes, daar verschieten sommige mensen wel van !! ik beveel het iedereen aan !! xxx

Het is leuk en gemakkelijk

Fijn om zelf een kaartje te maken, te zoeken tussen zo veel keuzes. Het is wel een beetje duurder, dan een kaartje kopen op de markt of supermarkt, maar je moet de deur niet uit om zegels te halen bij de post.

Zo makkelijk in tijden van Corona

Absolute aanrader

Ruime keuze, snelle levering, site zeer makkelijk in gebruik.

Snelle service en producten zijn super mooi !

Alle kaartjes en kadootjes die ik reeds besteld zijn, zijn steeds heel mooi geprint en verzonden. Al mijn vrienden zijn steeds heel blij als ze een kadootje krijgen.

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.