Positive

Veel keuze, Levering prima, datum zelf kiezen ook Mooie kwaliteit van kaarten, Leuke opties om kaarten te bewerken (lettertype, kleur, grootte, decoraties) Superhandig! Geen zoektocht in verschillende winkels naar de geschikte kaart. Optie om cadeaus toe te voegen is ook superhandig.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Heel erg handig en vele mogelijkheden. Zeer snelle service, goede kwaliteit van kaarten. Nooit problemen mee gehad :)

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

heel grote keus,altijd correct in uitvoering bestelling

doe zo voort

Positive

Gemakkelijk van achter de computer toch iemand blij kunnen maken met een kaart!

Positive

Alles in orde goede service

Geen verbetering nodig

- correct & snel geleverd

Suggestions

- als je in 'concepten' zaken bewaard -> kan het mogelijk gemaakt worden om dat in 1 handeling allemaal tegelijkertijd te verwijderen en niet 1 voor 1 => Is maar een voorstel

Pluspunten

goede , duidelijke website ; mooie kaarten veel keuze ; stipte levering ; spaarkaart

geen

Pluspunten

Vlotte verwerking van de gegevens

doe zo verder

Pluspunten

Correcte afhandeling Duidelijke website

Positive

Alles is gewoon makkelijk ... kortom ... kiezen, schrijven/versieren wat je zelf wil,leveringsdatum kiezen, betalen.... klaar is Kees ..

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

Wij zijn 100% tevreden voor de afwerking. De ontvangers vinden de kaarten super! Een min puntje, voor het bewerken van de kaarten is het soms zeer moeilijk ingebrachte animaties opnieuw te verwijderen. De kaarten die voorlopig in concepten staan om eventueel verder af te werken, komen soms zeer moeilijk door. Algemene conclusie we zijn best tevreden !

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

I used hallmark cards for the birth of my daughter. The fact that you can edit your design and change any thing you like makes the cards unique. The best thing is the free “test” card which you can request in order to have a good preview of the end result. And once ordered they deliver in 24hours. I will definitely use their services again.

Keep up the good work!

• Would you recommend us? No

Positive

altijd perfecte service, top !!

Pluspunten

Dank voor de vlotte bediening ! Eén kaartje was te laat verzonden, maar niet zo erg. Gebeld en kreeg direct een mail terug met de uitleg. Bedankt Hallmark !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel makkelijk, je hebt bij wijze van spreken altijd een kaart in huis voor elke gelegenheid.

Positive

Prima service. Gaat heel vlot en levertijden wprden gerespecteerd.

Suggestions

Pluspunten

Ikzelf

Positive

Ik vindt het goed zoals het nu is

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.