Positive

Prachtig hoe een firma, fabrikant van wenskaarten, zich heeft aangepast aan het digitale tijdperk ! CHAPEAU .

3 stars: fine, a reasonable experience

Pluspunten

We hebben keuze uit verschillende kaarten voor de gebeurtenissen (hetzij verjaardag, wensen , enz...)

Pluspunten

Perfecte levering,mooi verpakt en origineel (ballon)

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site Veel en makkelijke mogelijkheden om de echte kaarten te personaliseren Mogelijkheud om een cadeautje toe te voegen

De keuze aan e-cards mag wel eens vernieuwd of uitgebreid worden

Positive

Ruime keuze en mogelijkheden voor personalisering

Suggestions

Zoeken in subrubrieken van type kaarten. Bv. Dieren, bloemen, ...

Pluspunten

Grote keuze, goede website, vlootmanoeuvre te betalen en correcte levering , Nieuwe houten kaarten is een bijkomende troef

Positive

Wat men besteld wordt op een juiste manier en tijdstip afgeleverd. Het gamma van kaarten is groot en bied vele mogelijkheden

Suggestions

Bij het versturen van kaarten naar buitenland en zeker buiten Europa is er geen keuze selectie mogelijk, met gewone post of bij Air Mail, en hierdoor kan het dat het kaartje een maand later dn vooropgesteld toekomt bij de bestemmeling.

Pluspunten

Mooie kaarten en veel keuze, snelle levering

Ik ga die kaarten persoonlijk afgeven, dus ik moet nieuwe enveloppen gebruiken daar die op mijn adres geleverd worden.

Pluspunten

- ruime keuze aan kaarten en eventuele cadeaus voor elke gelegenheid - goede kwaliteit - makkelijk je gepersonaliseerde kaart te maken. - valt altijd in de smaak bij de ontvanger - adresboek wordt automatisch bijgehouden

- er mogen nog wat meer decoraties toegevoegd worden

Positive

Grote keuze in het assortiment, vlotte behandeling.

Suggestions

Graag meer Engelstalige kaartjes, die kun je internationaal versturen.

Positive

Altijd top. Heel tevreden. Blijf dit doen voor elke gelegenheid!

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

- veel keuze - veel verschillende thema's - stipte levering in België

- reken voor kaartjes naar de USA best toch maar 2 weken...

Pluspunten

Kaartjes komen meestal op voorgestelde data toe

Positive

Very easy to sent à card

Super,nooit problemen.

Positive

In mijn positie vind ik het zeer goed dat het bestaat ik ben ziek en kan niet buiten .

Heb ik niet .

Positive

Prachtige kaarten, perfect op tijd besteld

Positive

Heel groot assortiment, originele cadeautjes om bij je kaart te geven, steeds heel correct op tijd, gemakkelijke betaling!

Positive

Mooie kaartjes, je kan ze leuk bewerken en ze worden op tijd geleverd, wat moet je nog meer hebben

Positive

Mooie kaarten, veel keuze, gaat redelijk vlot om klaar te maken, moet niet naar winkel en post.

Suggestions

Vroeger was er nog een groter formaat ongeveer 20 x 30cm, die mogelijkheid zou ik terug willen. Ik was smileys en hartjes aan het gebruiken tijdens het schrijven van mijn tekst, maar die kwamen niet te voorschijn, weet niet of daar iets aan te doen is.

Pluspunten

zeer mooie kaarten en een vlugge service

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.