super

alles verliep heel vlot van bestellen tot levering en ik werd steeds op de hoogte gehouden wordt ook heel netjes ingepakt in een woord super

Voldoende keuzemogelijkheden en een heel goede service

Makkelijke website. Altijd fijn om er zeker van te zijn dat jouw bestelde kaart op tijd geleverd wordt. Elke bestelling wordt correct en snel afgehandeld.

cadeau

Mijn bestelling werd als cadeau gedaan en het was prijs-kwaliteit en toch mooi en degelijk.

Altijd leuk

Fijne cadeaus Originele kaarten Direct inspiratie met de leuke decoraties

Heel eenvoudig systeem, grote keuze

Duidelijk en steeds stipt op tijd bezorgt. Echt een aanrader.

Toffe ervaring

Vond het enkel spijtig dat het niet op de afgesproken dag is geleverd,maar een dag later

ontgoocheld

Omdat ik de optie kon aanvinken om het verjaardagsboeket met doosje chocolaatjes op de dag zélf, een zaterdag, te laten bezorgen, koos ik voor deze optie ipv de dag ervoor, vrijdag. Maar uiteindelijk werd het boeket met geschenk pas de volgende dinsdag bezorgd waardoor mijn wensen ruim te laat kwamen voor de jarige dame!

super

altijd snelle en stipte bezorging zonder problemen!

Alles prima verlopen

Kaartje kwam de gekozen dag aan

Veilig gevoel

Correct gegaan, ook de levering

Top service!

Veel keuze, belofte wordt nagekomen.

Te laat door bpost

Hallmark doet er waarschijnlijk alles aan om de bestelling op tijd te leveren maar dat hangt natuurlijk van meerdere factoren af. Toch een toffe site waar je aan de kaarten zelf een persoonlijke toest kan geven.

Betrouwbaar

Nog nooit meegemaakt dat een kaart te laat werd bezorgd.

Leuk, divers assortiment aan goede prijzen en producten worden op tijd geleverd.

Schitterend!!

Een echte aanrader, echt waar!!!

Handig

Zo handig, mooie kaarten en simpel

Topservice!

Vlotte bestelling en goede opvolging van levering via mail!

Je weet wat je kan verwachten tegen welk moment.

Je hebt een ruime keuze aan kaarten en deze worden ook op tijd geleverd. Ook het bijvoegen van foto’s, aanpassen van lettertype en toevoegen van animatie is fijn.

Mooie kaarten,gemakkelijk te gebruiken en altijd juist geleverd!

Alles ok!

De ontvanger is zeeeeer tevreden

Heeel tevreden

Het is leuk om eens een verrassing mee te sturen ipv enkel een kaartje. De ontvangers zijn altijd aangenaam verrast!

Absolute aanrader

Zeer ruime keuze aan kaarten, geschenken en op de gewenste datum aan huis geleverd

Deze bestelling is netjes afgeleverd en info daarover ontvangen.

Het is mijn derde bestelling via Hallmark en ben tevreden met de aflevering en ontvangen informatie. Toffe manier om de bijhorende kaarten te kunnen voorzien van gepaste tekst.

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.