2 stars: worse than expected

Suggestions

A few orders came to late by the recipients.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op tijd leveren is essentieel voor verjaardagskaart

Pluspunten

Leuke en originele kaarten en cadeaus voor alle gelegenheden.

Jammer dat de houten kaarten nog niet samen met een cadeau verstuurd kunnen worden. De Post zorgt voor te late leveringen (mijn laatste bestelling werd ruimschoots te laat afgeleverd... heel jammer).

Pluspunten

scherpe prijs, enorm aanbod, makkelijk besteld en betaald, en perfect zoals afgesproken afgeleverd.

Goede en correcte leveringen

Suggestions

De kaarten waren deze kerst niet echt mijn ding. Een beetje saai. In het verleden waren de kaarten veel mooier. Nu heeft het mij enorm teleurgesteld.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Ruime keuze aan kaartjes voor alle gelegenheden. Spaarkaart is leuk meegenomen. Gratis postzegel voor vaste klanten en korting op de wenskaarten.

Suggestions

Wijziging van verzenddatum naar bezorgdatum werd niet gecommuniceerd. Daardoor een paar keer fout gelopen en kaartjes te laat bezorgd.

Positive

Heel veel keuze aan kaartjes met verschillende teksten, voor alle aangelegenheden is er wel iets te vinden.

Pluspunten

mooie keuze kaarten die je in de winkel zelden tegenkomt en goedkopere prijs

eens overleggen met B-post want die levert niet altijd op de gevraagde dag , soms meerdere dagen later.

Pluspunten

Accurate levering Ruim assortiment “Echte”Service bij een probleem

Zou het niet weten.....

Positive

Wat een ruime keuze uit leuke kaarten en hoe makkelijk is het om op deze manier gezellige kaarten te versturen zonder de deur uit te hoeven met dit slechte weer.

Yes

No

Positive

handig, gemakkelijk, veel en leuke kaartjes, vaak promoties/kortingen

Suggestions

verschillende promoties/kortingen tegelijk kunnen gebruiken (bvb. korting 1 gratis postzegel met korting verjaardag tezamen kunnen gebruiken al je een kaart wilt versturen)

Pluspunten

Altijd verzorgd en op tijd. Proficiat

Pluspunten

Gemakkelijk om een kaart te maken.

Jammer dat er aan de achterkant van de kaart een adres op staat. Als je deze dan aan iemand wil geven, is heteen andere naam of adres die erop staat. Ook heb ik al een paar keer de kaart niet gekregen op de datum die vraagt, maar dit ligt aan bpost.

Positive

It's amazing how many cards there are to choose from, how easy it is to make any card, with or without your own foto's ! The delivery is amways correct and the price of the cards is good, What else can you wish !!?? Like "Tina" said...: "Simpy the Best" ! Normally I speak Dutch because I live in the Flandres-Belgium.

Snel en mooi assortiment

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Veel keuze van kaarten Eenvoudig in gebruik Mooie afwerking van de kaarten Levering is top!

Voorlopig geen

Pluspunten

Altijd correct.

///

Positive

Heel gemakkelijk, altijd de juiste kaart ter beschikking en nooit postzegels tekort in huis.

Pluspunten

Gemakkelijk en goedkoop

Pluspunten

Overzichtelijke website - gemakkelijk te gebruiken - snelle en correcte uitvoering

ik zou er zo direct geen weten

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.