ok !

9 OP 10

Suggestions

SINDS DE UPGRADE NAAR WINDOWS 10 KAN IK GEEN ANIMATIES MEER AFSPELEN. BLIJKBAAR IS ER IETS MET ADOBEFLASH EN KAN IK GEEN KAARTEN AFSPELEN. HEB AL VAN ALLES GEPROBEERD MAAR NIETS DAT LUKT ? KUNNEN JULLIE MIJ HELPEN ?

3 stars: fine, a reasonable experience

Suggestions

"Dubbelklik hier om uw tekst te typen" zou moeten verdwijnen als je daarop dubbelklikt. "OK" i.p.v. het vinken zou duidelijker zijn bij het instellen van lettertypen enz.

Altijd mooie kaarten , snelle correcte Leveringen

Suggestions

Misschien ook ergens voorgedrukte boete tekstjes zoals met Kerstmis en die af en toe aanpassen , geeft inspiratie

Pluspunten

Zeer uitgebreide keuze + mogelijkheid om je eigen creativiteit toe te voegen, super! Ook het systeem met de spaarpunten is mooi mee genomen.

Ik heb al een paar keer gemerkt dat de bestelde kaart niet toekwam bij de begunstigde, maar dat is natuurlijk niet de fout van Hallmark, maar van bpost. Bij melding werd er steeds onmiddellijk een 2de zending klaargemaakt. Maar misschien valt dit eens te bespreken met bpost.

Pluspunten

Veel keuze. Mooie kaarten en mooie geschenken om mee te sturen. Heel betrouwbaar qua aflevering.

Nogal duur wat betreft het versturen van geschenken.

Good service

Positive

Mooie kaarten, uitgebreide keuze. Altijd al perfecte kaarten gehad, altijd op tijd bezorgd. Op 1 keertje na dat de kaart niet was toegekomen. Ik durfde eerst niet te bellen maar deed het dan toch : onmiddellijk werd de kaart opnieuw behandeld en verstuurd. Zo'n directe oplossing had ik niet verwacht en vond ik gewoonweg fantastisch. Dankuwel nogmaals.

Suggestions

Nog meer variatie zou leuk zijn, voor mensen die vaak een kaartje willen sturen naar dezelfde personen.

Positive

Big variety of choice - easy to use - perfect delivery

nothing at the moment

Pluspunten

Er zijn oneindig veel mooie kaarten ter beschikking. Je hoeft zelf niet naar de winkel en/of het postkantoor. Als je een adresboek opmaakt, is het heel simpel om de geadresseerde aan te klikken.

Iets vlugger contact nemen wanneer de kaart niet afleverbaar is.

Positive

Fantastische en gemakelijke manier om kaartjes en cadeaus te versturen.Zeker voor ons die in Spanje wonen en nog familie in Belgie hebben voor verjaardagen,moederdag en andere gebeurtenisseen.

Suggestions

Je moet wel goed opletten als je aan de vezenddatum bent,onlangs vezond ik voor mijn schoonmoeder een verjaardagkaart die moet geleverd worden rond 14 september en die heeft ze nu al ontvangen.Ze weet niet wat er mis is.....Ze weet nog perfect wanneer ze jarig is.

Pluspunten

Gemakkelijk, grote keuze, prijs/kwaliteit in orde

Mogelijkheid tot het versturen van verschillende kaarten met eventuele korting en slecht éénmaal betaling moeten uivoeren

3 stars: fine, a reasonable experience

Duidelijke gebruiksvriendelijke Website

Positive

Heel tevreden over Hallmark in het geheel, kaarten, bloemen en cadeaus. Het aan huis brengen van de pakjes, prima service. Zal in de toekomst meer gebruik van maken. Doe zo verder.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Gebruiksvriendelijkheid, vooral herhaling tekst en foto Uploaden van een foto gaat heel vlot en is een meerwaarde Adresseren en verzending is eenvoudig

Zoeken van een geschikte kaart: je moet vele kaarten openen vooraleer een gepaste keuze kan gemaakt worden.

Pluspunten

Heel veel keuze! Zowel fysieke kaarten als e-cards. Een heel goede afhandeling als je kaarten laat leveren! Het is ook plezant dat er kaarten zijn die je zelf kan aanvullen naar keuze!

Als je bij de kaarten zoekt krijg je geen onderverdeling tussen kaarten voor kinderen of voor volwassenen. Ik zocht een e-card voor mijn zoon en dan krijg je geen onderverdeling. Dan met je alle kaarten doorzoeken. Als er een onderverdeling zou zijn voor "kinderen", "meisjes", "zonen" of zo dan zou het iets gebruiksvriendelijker zijn.

Pluspunten

voor mij is het een wereld van verschil. Op niemand beroep moeten doen om een kaartje mee te brengen en aan niemand moeten vragen om het op de post te doen.

Positive

Super handige site! Makkelijk opslaan, herbekijken, verder bewerken,... Tijdig geleverd! Ruime keuze!!! ÉCHTE aanrader!!!!

Kan niks bedenken

Pluspunten

mooie kaarten

keuze

Positive

zeer goede service, mooie kaarten, leuke invulmogelijkheden

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.