Pluspunten

Zeer handige manier om kaarten te versturen , ook omdat ze in de wacht geplaatst kunnen worden . Mooie collectie kaarten die regelmatig aangevuld worden met nieuwe kaarten . Tof om steeds bericht te ontvangen wanneer ze verstuurd worden . Ben zeer tevreden .

Ik heb 3x een kaart gestuurd + cadeau . Twee x : Prima levering . De derde x : De levering werd pas gedaan om 23u !!! Dit kan echt niet , normaal liggen de mensen dan reeds in hun bed ! Derde x dus absoluut niert tevreden en ik zal er serieus moeten over denken om nog ooit een cadeau met de kaart mee te sturen !!!

Pluspunten

Geweldige grote keuze , regelmatig gratis postzegel en zelfs een gratis kaart

ik kan er geen bedenken !

Pluspunten

Veel keuze, gemakkelijk, steeds op tijd geleverd!

Geen!

Pluspunten

Stipte levering, grote keuze, leuke invulmogelijkheden qua tekst en versieringen. Zeer praktisch is de verjaardagskalender met seintje vooraf, zo vergeten we niemand.

Pluspunten

Steeds mooie, leuke kaarten in het assortiment Nog nooit geen problemen gehad, kaartjes komen steeds toe Melding van aankomende verjaardagen is superhandig Bijna altijd gratis postzegel Spaarkaart voor gratis kaartje Ook kadootjes zijn superleuk en mooi geleverd

Pluspunten

*prijs/kwaliteit *ruime keuze

*ik weet niet hoe je andere afbeeldingen dan foto's kan uploaden *soms zeer lange verwerkingstijd *soms alle werk verloren *e cards worden regelmatig niet verzonden ( gecontroleerd bij vrienden/familie )

Pluspunten

Alles eigenlijk, zowel de ontwerpen, prijzen, promoties en getrouwheidskorting. Dik in orde!

Voor sommige gelegenheden zou ik wel iets "serieuzere" kaarten willen, maar al bij al heb ik toch altijd iets kunnen maken wat de kaart perfect maakte.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijke site om mee te werken. Gemakkelijke betalingswijze. Correcte aflevering, zowel kaartjes als cadeaus. Leuk wanneer er kortingen zijn of gratis postzegels.

Volle spaarkaart met gratis kaart, graag langer geldig dan 6 maanden.

Pluspunten

Handig, je moet niet op zoek naar een gepaste kaart; je kan het personaliseren, ruime keuze en allerhande thema's ... gewoon alle stappen volgen. Niet naar de post om zegels ... gewoon afreken en klaarzetten op de gewenste datum !! wàt wil je meer ?

geen bij mijn weten.

Pluspunten

Mooie kaarten,goed bewerkbare site,vlotte communicatie via telefoon

Geen overchakeling mogelijk van I pad naar pc en omgekeerd.Dit is dikwijls frustrerend

Pluspunten

gemakkelijk bestellen - steeds op tijd

Naam en adres van geadresseerde misschien iets groter of adresgegevens opvallender. Al één keer gehad dat bestemmeling dacht dat het om geadresseerde reclame ging.

Pluspunten

-Spaarkaart -Gratis postzegel

Soms wat weinig nieuwe kaarten. Veel kaarten die wel in de boekenwinkel verkrijgbaar zijn , zijn niet online te bestellen.

Pluspunten

Supervlot! Doet wat het belooft...

Niks!

Pluspunten

Ben al jaren klant. Ik zou niet weten wat er nog moet verbetert worden. Vele pluspunten voor mij. Het krijgen van gratis postzegels en de spaarkaart voor een gratis kaart. Super vind ik het.

Pluspunten

service

meer humoristische kaarten

Pluspunten

Vlot en in orde

Meer duidelijkheid i.v.m. kortingscodes zoals v.b. max. €.0.79 voor postzegel.

Pluspunten

Mijn bestellingen worden zeer stipt uitgevoerd. Een enorme keuze aan allerhande wenskaarten -alsook voor allerlei gelegenheden. Het is jaren geleden dat ik nog een postzegel heb moeten gebruiken. Ik ben op en top FAN van Hallmarl cards.

Pluspunten

Super service. Geen klachten.

Pluspunten

gemakkelijke en snel

Pluspunten

Hallmark Cards België voldoet aan al onze verwachtingen en daarom gebruiken we deze ook regelmatig om onze wensen te versturen. Een ZEER TEVREDEN KLANT. BEDANKT

Indien mogelijk? een tegenadres (adres van de verzender)op de omslag noteren, zodat bij een eventueel overlijden of verhuis van de aangeschrevene de kaart wordt overgemaakt aan de verzender.

Pluspunten

Never change a winning team !!

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.