5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Ik heb nog nooit enig probleem gehad met de kaarten ,verstuurd met Hallmark.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wanneer men meerdere kaarten verstuurd en men heeft meerdere kortingen kan men uiteindelijk slechts 1 korting gebruiken??

Pluspunten

goede website duidelijk , overzichtelijk mooie kaarten , gemakkelijk aan te passen

geen alles perfect

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik. Steeds correcte verzending. Druk (supplementaire foto's, e.d. .....) van goede kwaliteit!

Bij de opmaak van de zesde kaart verdwijnen de vijf reeds verdiende bonuskroontjes. Bij nazicht van mijn bestelde kaarten in "mijn account" kan ik, niettegenstaande ze opgeslagen werden, geen zicht krijgen op de binnenzijde van die kaarten.

Zeer gebruiksvriendelijke site.

Suggestions

Keuzemogelijkheden zijn vaak nogal kinderachtig... Enkele kaarten voor kids ok, maar toch graag voldoende humoristische kaarten voor volwassenen.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk, klantvriendelijk. Website overzichtelijk.

Eénmaal een kaart laten versturen met een boeket bloemen. Dit werd pas 's avonds na 20u30 geleverd. Hopelijk heeft de ontvanger er nog geniet van gehad want het was een warme dag.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Heel handig om nog snel een kaartje te sturen. Je hebt er zelf geen omziens naar. Je maakt het naar je eigen vormen en wensen en Hallmark doet de rest. Heel snel en handig om te betalen.

Positive

Perfecte service voor mensen met weinig tijd. Mooie kaarten en pracgtig verzorgd!

Suggestions

Adres van de afzender zou op de omslag moeten staan.

Positive

De site is heel gebruiksvriendelijk. De keuze van kaarten is heel ruim ... de mogelijkheid om persoonlijk aangesproken te worden is erin verwerkt. Na 5 kaarten heb je een extra kaart, dat is meegenomen ... dikwijls heb je een promotie waardoor je 'gratis postzegel' hebt. Ik zet mijn kaarten klaar en hoef er niet meer aan te denken en ik hoef niet naar de winkel om een geschikte kaart te gaan kopen, keuze genoeg !

Positive

Gebruiksvriendelijk Ruim aanbod Steeds op tijd verzonden Herinnering gebeurtenissen Adressen bij de hand

Pluspunten

ALLES IS PERFECT

Positive

ben zeer tevreden over dekaartjes en de verzorging ervan

Everything!

Super tevreden

Niets op aan te merken!

Positive

Positieve evolutie in de samenwerking van de verschillende afdelingen.

Suggestions

Gewoon verder doen zoals we bezig zijn

Plezante kaarten

allee niets

Positive

Toffe, handige website Perfecte service Kaarten zijn van mooie kwaliteit en worden snel geleverd

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.