Heel tevreden

Kaarten op tijd afgeleverd. Super!

Goede service!

Meestal goed

De laatste bestelling ging een beetje fout, omdat mijn bestelling zogezegd niet zichtbaar was. Ik bestelde en betaalde de kaart opnieuw en op haar verjaardag kreeg mijn dochter 2 dezelfde kaarten van mij.

Absolute aanrader!

Kaarten bestellen of versturen is heel eenvoudig. Zowel een keuze maken uit de mooie collectie of zelf een kaart ontwerpen... keuze genoeg! De kwaliteit van de kaarten is top! Ook snelle levering.

Een groot aanbod mooie kaarten

Mooie website, gemakkelijk te bestellen. De kaarten mogen voor mij iets beterkoop zijn. Ik vond het systeem van stempels sparen en een gratis kaart veel leuker dan het spaarsysteem van nu.

De persoon in kwestie in de wolken.

Een goede en perfecte levering . Alle voorwaarden werden vervuld . Een aanrader om in de toekomst nog iemand te verrassen . Bedankt Hallmark !!!

Alles verliep naar wens

Veel keuze, veel mogelijkheden om kaart te personaliseren, geen problemen ondervonden tijdens het procedé

Goef

Alles klopt, zelfs leverings datum!

heerlijk om een kaart te maken als een kunstwerk

ik geniet om zo creatief bezig te zijn voor mijn geliefden

Super service

Kaartjes versturen met hallmark is supergemakkelijk en betrouwbaar. Als het kaartje niet toekomt door één of andere redenen sturen zij gewoon een ander op, super service. Snel, gemakkelijk en betrouwbaar. Doe zo verder hallmark.

Zeer positief

Altijd perfect in orde!

Kaart niet ontvangen

Kaart voorzien voor 22 nov. Niet aangekomen, ook geen melding van gekregen dat ze verzonden is , staat wel op status verstuurd

Door mijn eigen fout , verkeerd postnummer ingevuld, kon bestelling niet geleverd worden. Binnen de kortste tijd heeft een mij verder totaal onbekende Renske het probleem probleemloos en klantvriendelijk opgelost. Chapeau!!!!

Prettig

Leuk het zelf versieren & opstellen binnenzijde

super

Altijd mooie kaartjes, je hoeft niet naar een brievenbus te rennen, en stipt geleverd aan geadresseerde. Top.

Mooie afwerking & vlotte bestelling!

Mooie afwerking van geheel & vlotte bestelling!

STIPT EN MAKKELIJK

Ik stuur reeds geruime tijd al mijn wenskaarten via Hallmark. Ze hebben een grote keuze, de kaarten worden stipt afgeleverd en het is niet duurder dan een gekochte kaart met postzegel. Daarenboven hoef je niet naar de brievenbus te lopen. Goede klanten worden regelmatig beloond met een gratis postzegel of een gratis kaart.

Leuke kaartjes

Leuke kaartjes, makkelijke verzending

Hele leuke mooie kaartjes!

Snelle service, mooie kaartjes, veel keuze.

Graag meer grappige kaarten.

Al veel jaren klant en mis wat afwisseling bij de kaarten met humor

Gemakkelijke bestelling, prima uitvoering, vlotte correcte en tijdige levering !!!

Zie hierboven

Prima !

Correcte en snelle levering.

Grote keuze

Grote keuze !

Steeds correct en op tijd geleverd

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.