goed en snel

Super blij met jullie aanbod

Mooi aanbod en heel gemakkelijk om de kaarten op voorhand te reserveren, geen probleem met postzegels en op de dag van u keuze kunnen laten leveren.

Al vele jaren stuur ik mijn verjaardagswensen via Hallmark. Dit tot mijn uiterste tevredenheid. Ik hoop dit nog vele jaren te kunnen doen. Ik heb voor 25 november een kaart besteld voor de verjaardag van mijn man. Ik heb daar geen bevestiging van ontvangen.???

ALTIJD LEUK !

Hallmark heeft voor bijna elke gelegenheid een gepast kaartje. Vind je niet echt het juiste kaartje of de juiste woorden, dan kan je er zelf één maken. Dat is leuk dat je een eigen interpretatie kan geven aan jouw kaartje. De verzending gebeurt volgens de aangeduide datum. Ik ben heel tevreden en de ontvangers van mijn kaartje ook!

100% positieve ervaring met de service van Hallmark

Ik bestelde een pakket uitnodigingskaarten en kreeg op de dag dat ze zouden bezorgd worden een mail dat het pakket afgeleverd was wat helaas niet het geval was. Navraag bij buren en postpunt leverde niets op. Omdat de kaarten dringend verstuurt moesten worden nam ik telefonisch contact op met Hallmark, ik werd vriendelijk te woord gestaan door een heel lieve dame en kijk , de kaarten werden gratis opnieuw bestelt en s' anderendaags zat het pakket in de bus ! Dank je wel Hallmark, ik ben al jaren trouwe klant en zal dat nog jaren blijven !!!

Ben echt tevreden

Heb goede ervaringen

waarom moeilijk maken

Een kaartje verzenden zonder rompslomp van winkel en postkantoor

Goed en verzorgd

Heel snel en verzorgd

vlot en verzorgd, in een woord: perfect!

wegens zware ziekte ben ik niet in staat zelf naar de bloemenwinkel te gaan, of een boeketje af te geven. Deze service was perfect: vlotte site, verzorgde aflevering op de gevraagde datum: hartelijk dank daarvoor.

SUPER

zEER TEVREDEN

Veel keuze en correcte levering

Veel keuzemogelijkheden al naargelang het evenement. Toch oppassen dat je je bestelling tijdig plaatst want, tenzij ik me vergis, zie je maar pas op het einde dat de bestelling vóór 18u moet gebeuren om ´s anderendaags geleverd te worden. Had een kaartje besteld op donderdag voor af te geven op vrijdag maar kreeg melding dat dit pas de daaropvolgende maandag zou afgegeven worden!

Het was zeer goed

Ik ben zeer tevreden over mijn besteling en levering

De moeite waard

Uitstekend service. Op tijd geleverd. Bedankt

Al twee keer te laat geleverd

Ballon en kaartje besteld voor huwelijk. Het is pas de dag nadien afgeleverd, zeer beschamend. Dit is de tweede keer. Klantendienst was ook niet behulpzaam. Niet meer voor mij.

Veel keuze, op tijd besteld, alles top

Alles top , gemakkelijk te bestellen, veel keuze , tijdig afgeleverd….

Geen kaartje ontvangen

Kaartje en snoepgoed verstuurd nr het kamp van mijn zoon en hij heeft geen kaartje ontvangen

Fijn dat dit kan!

Sommige dingen zijn te prijzig om regelmatig mensen te verrassen.

Correct in levering, correct in communicatie!

Correct in levering, correct in communicatie!

Meestal goed, nu voldoende.

Ik heb al jaren een account naar alle tevredenheid. Deze keer is de bestelling echter niet goed verlopen, maar correct gecomponeerd.

Handig beste uitvinding ooit

Super Cole site

Dubbel gevoel

Onlangs liet ik een verjaardagskaart maken voor papa’s verjaardag. De kaart was in 1 woord: af, super tevreden over de kwaliteit en over de levering (stipt op tijd). Anderzijds ben ik afgelopen maandag het vertrouwen een beetje verloren, ikzelf was jarig en kreeg van een goede vriendin een kaart en pralines (Leonidas) toegestuurd. De pralines smaakten echt niet meer vers, heel jammer... het zal me naar de toekomst toe verhinderen om zoiets te doen vrees ik. Ik zou Hallmark dus wel aanbevelen omwille van de mooie kaartjes en stipte levering, jammer dat het cadeautje tegen sloeg.

SUPER

Zeer tevreden over jullie, ik ben een tevreden klant!

Alles was perfect in orde

Had een mail gestuurd,en binnen enkele minuten antwoord gekregen!

Rietbaan 48

2908 LP Capelle aan den ijssel

+32 (0) 3 680 72 51

Over Hallmark Cards Belgie

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.