Veel keuze en vlug geleverd

Goede service,perfect in orde

Annadiva top service,

Supersnelle levering

Ik had een Anita bralette in een lingeriewinkel gekocht en vond deze geweldig. Voelde aan als een tweede huid. Maar deze werd maar in 2 kleuren verkocht. Dus bij Annadiva 2 besteld daar ze in verschillende kleuren beschikbaar waren. Ik heb een 100 als omtrek en dus maatje Large. Geweldige service! Besteld en dag nadien al geleverd! Jullie hebben er een klantje bij!

Snelle en perfecte uitvoering van mijn bestelling en de levering. Ik kom nog terug !

Beantwoord aan verwacht

Vlot

Al mijn mooiste lingerie en bikinis komen van bij Annadiva.. ook de verpakking is steeds super verzorgd. Ik bestel hier al jaren. Dank jullie wel

Super mooi en sexy

Zit als 2de huid

Super goed en snel geregeld.

Ik moest helaas iets retouren , op nieuw besteld en ook moeten retourneren. Alles netjes teruggestuurd en ook fijn mijn geld retour op mijn rekening ontvangen , top .

Geweldige ervaring

Positief

Duidelijke voorstelling van de site. Correcte en snelle levering.

Heb veel setjes gekocht onder de solden. De setjes waren heel mooi verpakt. En redelijk snel geleverd. Ik ken mijn maat en door de goede uitleg bij de lingerie die ik haast nooit een miskoop.

Goot assortiment en goede prijzen

Mooie aankoop, past pefect en zeer tevreden.

correct en snel

Steeds een correcte en snelle service Heel tevreden

Snelle levering. Badpak zit gegoten. Mooie kwaliteit. Corrigeert op de juiste plaatsen. Ben er erg blij mee.

Mooie pareo maar te klein.

Heel vlotte correcte levering.

Artikelen waren heel vlug geleverd . Heel blij.mee

Snelle, vlotte levering. Veel keuze. Verjaardagsactie geeft mooie korting!

Zo blij met deze snelle levering en prachtige bikini

Nadat mijn bestelling werd geplaatst kreeg ik bericht dat bovenstuk van bikini niet in voorraad was in depot maar wel in andere vestiging. Er werd duidelijk gezegd dat levering daardoor vertraging ging hebben. De levering duurde daardoor enkele dagen langer, maar was nog steeds vrij snel. Annadiva, bedankt voor de snelle levering dus. Het product is ook van geweldige kwaliteit. Annadiva is zeker een aanrader

Snelle en vlotte levering.

Snelle en vlotte levering met mooie prijzen

Alles perfect!

Bestelling snel ontvangen! Mooi ingepakt. Alles tip top!

GE-WEL-DIG !!!

Mijn bikini past als gegoten !! Ik ben er super blij mee. Dikke dankjewel !!

Vlotte service

Pakket vlot ontvangen. Alles zat netjes ingepakt. Het passen ging nog nooit zo vlot. Ik heb een site gevonden waar ik met plezier terug mijn aankoop doe

Alles is vlot en goed verlopen

Ik heb een goeie promo gevonden op een BH die ik nergens nog kon terug vinden en alles is fantastisch gebeurd. Ik raad Annadiva.be aan

Top service!

Goede communicatie en zeer vlotte levering!

broekje past,goede kwaliteit

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.