Super geregeld

Makkelijk mijn bestelling online kunnen doen Goede track and trace Niks op aan te merken Ik zal zeker nog bij jullie bestellen..❤❤❤

Heel tevreden!

Fijne, overzichtelijke website. Artikel werd mooi ingepakt geleverd!

Prima kwaliteit doch lange leveringstermijn

Product ok, maar lange leveringstermijn !

Zeer goede service en snelle levering. Goede solden en netjes verpakt. Ben zeer tevreden.

Snelle service. Mooie kwaliteit.

Aanrader! Gemakkelijke bestelling. Snelle levering. Ik had een foute maat van bikinitop besteld (door verwarring Franse en europese maat. )Nieuwe besteld en andere netjes retour gestuurd. Snelle terugbetaling en afhandeling op paar dagen tijd.

Vlotte verkoop en levering aan een scherpe prijs.

Geweldige service!

Goede communicatie met klantenservice!

Altijd tevreden goede service,.Zeker correcte levering .

Zeergoed.

Zit als gegoten.

Alles oke

Altijd alles in orde,absoluut geen klachten over iets

Correct en snel!

Mooi verpakt en snel verzonden. Ik had een vrij goed idee van de bh’s dankzij de foto’s en omschrijving op de website.

Goeie service

Meestal is het wat langer wachten omdat een artikel niet voorradig is maar nu had ik 's anderendaags mijn bestelling reeds.

Groot aanbod

steeds correcte en vlotte levering

Altijd top!!

Excellente service. Enorm veel keuze in mijn favoriete merken. Voor 17h besteld en op voorraad is de volgende dag al in huis. Goede communicatie met de Klantendienst. Heel tevreden! Groetjes

Klantgerichte handeling

Ik ben steeds tevreden over de service. Ik beveel echter aan een bevestigingsmail van de bestelling te sturen. Het is vervelend niet te weten of de bestelling is doorgekomen of niet. Na informeren, kreeg ik heel snel een reactie terug met de bevestiging.

Niets op aan te merken

Snel geleverd en alles netjes verpakt

Betstelling geheel als verwacht…

Heel tevreden

Mooi schattig pakje Vriendelijke dank briefje bij Stipte levering

Heel duidelijke, makkelijke site , correcte en snelle levering. Niks dan lof.

Vlugge service, mooi verpakt

Mooi verpakt, compleet met alle nodige formulieren

Correcte en snelle levering van het gevraagde …

Ruime keuze en goede levering. Hoop wel terug op het volledige aanbod van Felina (juiste maat niet beschikbaar)…

Perfecte service

Mooi en gevarieerd gamma van produkten Prijs/kwaliteit in orde Perfecte service

vele keuze en zeker voor grote maatjes

Super snelle levering Wel vele keuze voor groot en kleine mooi lingerie en badpakken

Ben reeds enkele jaren klant en heb geen klachten gehad, steeds snelle en goede service.

Mijn bestelling bij Anna diva

Ben heel tevreden met twee bh’s die ik eerder met afslag kon kopen bij Anna diva Maat was correct Kleur was perfect Had m’n betaalde bestelling snel bij mij thuis Dus erg tevreden over m’n bestelling bij Anna diva

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.