Heb mijn paket nog niet ontvangen zou dan al de 2 keer zijn
Beste Frieda, Hartelijk dank voor jouw review. We begrijpen dat het erg frustrerend is om nog steeds op je pakket te moeten wachten, onze oprechte excuses voor het ongemak. Het artikel dat je bestelde was niet direct uit voorraad leverbaar en had een verwachte levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Helaas bleek er achteraf een vertraging bij onze leverancier, waarover we jou per e-mail op de hoogte hebben gebracht. Goed nieuws: inmiddels hebben wij jouw bestelling ontvangen en deze wordt vandaag verder klaargemaakt voor verzending naar jou. Nogmaals bedankt voor jouw geduld, we doen ons best om jouw pakket zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Chantal | Customer Care
Vlot en correct
Beste Nathalie, Hartelijk dank voor jouw review. Jij blij, wij blij! Dank voor je vertrouwen. Anna | Customer Care
Ik heb nog steeds mijn bestelling niet gekregen. Dus niet blij.
Beste Alice, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen, het spijt ons dat je daardoor ontevreden bent. Voor dit specifieke product geldt een levertijd van ongeveer 5 werkdagen. Dit stond ook vermeld op de productpagina en in de orderbevestiging, maar we begrijpen dat wachten nooit leuk is. Om die reden verwachten wij elk moment jouw bestelling te kunnen versturen. Dit zullen we nog bevestigen via e-mail en aansluitend ook jouw persoonlijke Track&Trace gegevens. Dankjewel voor je geduld, we hopen dat je snel van je bestelling kunt genieten. Anna | Customer Care
De keren dat ik iets besteld heb bij Annadiva, is de ervaring altijd top geweest. Het begint al bij het openen van het pakje...heel mooi verpakt. Een plezier om open te doen. Alles loopt ook steeds vlot wanneer ik iets moet terugsturen.
Beste Tina, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het geweldig dat je steeds tevreden bent en hopen je snel weer te zien! Lotte | Customer Care
Jullie sturen me reeds 2 mails om naar mijn tevredenheid te pijlen, maar ik heb nog niks gekregen....
Beste Romina, Hartelijk dank voor jouw review. Het kan inderdaad gebeuren dat onze servicemails iets eerder worden verzonden dan de daadwerkelijke levering – dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit verwarrend is. We hebben zojuist gecontroleerd en zien dat je bestelling inmiddels is geleverd. We hopen dat alles naar wens is! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons vooral weten. Veel plezier met je aankoop. Anna | Customer Care
Mooi gerief maar helaas geretourneerd. Het paste niet.
Beste Katrien, Hartelijk dank voor jouw review. Tof om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Mocht je hulp willen bij het vinden van de juiste maat of stijl, wij denken graag met je mee! Anna | Customer Care
verloopt altijd prima
Beste Christel, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk dat je er weer bent en dat alles naar wens is verlopen. We staan altijd voor je klaar! Anna | Customer Care
Mijn bestelling is goed aangekomen. Netjes ingepakt. Dank je
Beste Sandra, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn dat alles goed is aangekomen. Veel plezier met je aankoop! Anna | Customer Care
Ik heb nog niets ontvangen
Beste Inez, Hartelijk dank voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Het item uit je bestelling was helaas niet direct uit voorraad leverbaar. Daarom hebben we het nabesteld bij onze leverancier. Zoals vermeld op onze website en in je orderbevestiging is de levertijd hiervoor 3 tot 10 werkdagen. Deze termijn is nog niet verstreken, maar je pakketje komt er snel aan. Zodra je bestelling verzonden wordt, ontvang je van ons een bevestiging. Heb je in de tussentijd vragen? Laat het gerust weten – we helpen je graag! Anna | Customer Care
De verzending is zeer snel. De badmode is van heel goede kwaliteit. En omdat ik niet kon kiezen had ik 2 bikini setjes laten opsturen en eentje teruggestuurd. De retourprocedure is echt heel klantvriendelijk en zo eenvoudig mogelijk gehouden. De maten kloppen ook heel goed; ze maken de vertaling van UK en Franse maten naar Europese al voor jou. Top ervaring!!! Zeker aan te raden.
Beste Els, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring had. We vinden het belangrijk dat alles klopt – van maten tot service. Lotte | Customer Care
Prima website, snelle correcte levering.
Beste Nicole, Hartelijk dank voor jouw review. Wat mooi om te lezen. We doen ons best om het bestellen zo makkelijk (en leuk!) mogelijk te maken. Lotte | Customer Care
Sportbh past perfect en zit aangenaam
Beste Gerda, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn dat je blij bent met je aankoop, hopelijk draag je de BH met veel plezier! Lotte | Customer Care
Jullie hebben me de verkeerde maat opgestuurd
Beste Joke, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat de maat niet is wat je had verwacht, we kunnen ons goed voorstellen dat dat vervelend is. Het is goed om te weten dat wij de Engelse maataanduiding handhaven zoals deze door het merk zelf wordt geproduceerd en geleverd. Dit vermelden we ook duidelijk op onze webshop, maar we snappen dat dit soms verwarrend kan zijn. We helpen je graag verder om tot een passende oplossing te komen. Neem gerust contact met ons op via [email protected], dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen! Anna | Customer Care
Vlot besteld, vlot en snel geleverd, smaakvol verpakt. Een aangenaam totaalplaatje
Beste Nina, Hartelijk dank voor jouw review. Blij dat je zo tevreden bent over het hele plaatje – daar doen we het voor! Anna | Customer Care
eventjes moeten wachten op mijn bestelling maar zeer proper verzonden en ze reageren zeer vlug op mails die je verstuurd ivm met je bestelling
Beste Katrien, Hartelijk dank voor jouw review. We waarderen je geduld en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt! Anna | Customer Care
Tijdig geleverd, mooi verpakt, voldoet aan de verwachtingen.
Beste AN, Hartelijk dank voor jouw review. Wat tof om te lezen dat je blij bent met de snelle levering én de mooie verpakking! Dat maakt het extra leuk, toch? Anna | Customer Care
Makkelijk online bestelling geplaatst. Spijtig dat ik geen melding krijg wat de status van je bestelling is (was in spam terecht gekomen) E-mail gestuurd en dadelijk reactie gehad... is altijd tof!
Beste Bert, Hartelijk dank voor jouw review. Super fijn dat je tevreden bent over onze service en dat we je snel konden helpen! Graag tot snel. Anna | Customer Care
Heel goede service en altijd het juiste item
Beste Mario, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig dat onze service zo goed bij je in de smaak valt. We helpen je graag weer! Lotte | Customer Care
Past uitstekend. Ook mooi verpakt toegekomen.
Beste Myriam, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk dat je onze verpakking kon waarderen – we maken er graag een klein feestje van bij het uitpakken! Anna | Customer Care
Mooi op tijd geleverd . En ben ontent van mijn aankoop
Beste Christel, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent – en precies op tijd geleverd, dat maakt het nog beter! Lotte | Customer Care
Mooie collectie voor grote cups! Jullie hebben een nieuwe klant bij.
Beste Ghislaine, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te vernemen! Je verdient iets moois waar je je goed in voelt – welkom bij Annadiva. Anna | Customer Care
Perfecte maatwijzer en op die manier ook de perfecte beha gevonden. Keurig verpakt, een echte aanrader.
Beste Linda, Hartelijk dank voor jouw review. Super dat je met de maatwijzer de juiste match hebt gevonden. Veel draagplezier! Lotte | Customer Care
Snelle levering, bij retour is te terug betaling heel vlot.
Beste Kelly, Hartelijk dank voor jouw review. Yes, zo zien we het graag! Snel geleverd én snel geregeld bij retour. Anna | Customer Care
Past goed aan. Mooi
Beste Hilde, Hartelijk dank voor jouw review. We begrijpen heel goed dat het vervelend is om te moeten wachten. In jouw geval moesten we het item nabestellen bij onze leverancier, wat we uiteraard zo snel mogelijk hebben gedaan. De verwachte levertijd voor dergelijke nabestellingen is 2 tot 5 werkdagen en we hebben het artikel op dag 5 ontvangen, meteen omgepakt en klaargemaakt voor verzending. Mogelijk hebben de recente feestdagen voor wat verwarring of vertraging gezorgd in de levering. Onze excuses als dit niet duidelijk was of als het langer heeft aangevoeld dan verwacht. Chantal | Customer Care
Originele beoordeling
Ik wacht nog steeds op mijn levering.
Ik was verrast door het uitgebreide gamma. Er is een zeer duidelijke beschrijving van elk product en de maten. Gezien ik eerder het merk kocht wist ik mijn maat en paste ook alles perfect. De online verkoop verliep vlot en veilig en nog geen 3 dagen later werd mijn pakje al geleverd. Onmiddellijk heb ik het Gamma aan mijn moeder laten zien, ze heeft het wat moeilijk met beugels en ook hier zijn er gespecialiseerde merken aanwezig. We zijn benieuwd maar zijn alvast fan.
Beste Valerie, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat onze duidelijke productbeschrijvingen en maatinformatie je zo goed geholpen hebben! We doen er alles aan om het shoppen voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Lotte | Customer Care
Australielaan 8
5232 BB 's-Hertogenbosch
Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.