Laden reviews...
114 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle verzending, nette verpakking en vriendelijke hulp. Het assortiment is ruim en de productomschrijvingen zijn duidelijk. Over het algemeen zijn kopers zeer tevreden en vertrouwen op de service. De ervaringen met retouren en klantenservice dragen bij aan een positief beeld.
Makkelijk mijn bestelling online kunnen doen Goede track and trace Niks op aan te merken Ik zal zeker nog bij jullie bestellen..❤❤❤
16 October 2025
debra
Oostende
Beste Debra,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het bestelproces en de levering. We vinden het belangrijk dat je altijd op onze service kunt rekenen. Tot een volgende keer!
Tamara | Customer Care
Fijne, overzichtelijke website. Artikel werd mooi ingepakt geleverd!
5 October 2025
Isabel
Evergem
Beste Isabel,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. We doen ons best om shoppen zo makkelijk en plezierig mogelijk te maken, fijn dat dat zo ervaren wordt!
We wensen je veel plezier van je aankoop.
Lotte | Customer Care
Product ok, maar lange leveringstermijn !
4 October 2025
CHANTAL
Oostende - België
Beste Chantal,
Hartelijk dank voor jouw review.
Fijn dat het product aan je verwachtingen voldoet. De levertijd was inderdaad wat langer, maar we streven er altijd naar om zo transparant mogelijk te communiceren over de verwachte levering. Hopelijk was het het wachten helemaal waard.
Bedankt voor je begrip, geduld en vertrouwen!
Lotte | Customer Care
Zeer goede service en snelle levering. Goede solden en netjes verpakt. Ben zeer tevreden.
Viviane
Kalmthout
Beste Viviane,
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service, de snelle levering én de solden.
We hopen je snel weer (online) te mogen verwelkomen.
Chantal | Customer Care
Aanrader! Gemakkelijke bestelling. Snelle levering. Ik had een foute maat van bikinitop besteld (door verwarring Franse en europese maat. )Nieuwe besteld en andere netjes retour gestuurd. Snelle terugbetaling en afhandeling op paar dagen tijd.
Karin
Westerlo
Beste Karin,
Wat een fijne review, dankjewel!
Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, de kwaliteit én de vlotte retourafhandeling. Fijn ook dat de omruiling zo snel en makkelijk verlopen is.
Dankjewel voor je vertrouwen, we hopen je snel weer in onze webshop te mogen verwelkomen.
Chantal | Customer Care
Vlotte verkoop en levering aan een scherpe prijs.
Elke
Oudenburg
Beste Elke,
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over de vlotte service en scherpe prijs.
Graag tot een volgende keer!
Chantal | Customer Care
Goede communicatie met klantenservice!
1 October 2025
Toine
Hamont
Beste Toine,
Hartelijk dank voor jouw review.
Super om te lezen! We staan klaar om je te adviseren of te helpen wanneer dat nodig is.
Zeergoed.
Rita
Turnhout
Beste Rita,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk om te vernemen dat onze service telkens naar wens is. Hopelijk weer tot gauw!
Monika
Zele
Beste Monika,
Hartelijk dank voor jouw review.
Een betere match hadden we niet kunnen wensen. We wensen je veel draagplezier!
Anna | Customer Care
Altijd alles in orde,absoluut geen klachten over iets
Renild
Noorderwijk
Beste Renild,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat mooi om te vernemen dat alles altijd naar wens is! Hopelijk mogen we je snel weer blij maken met een nieuwe bestelling.
Anna | Customer Care
Mooi verpakt en snel verzonden. Ik had een vrij goed idee van de bh’s dankzij de foto’s en omschrijving op de website.
29 September 2025
Isabelle
Kruibeke
Beste Isabelle,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk om te lezen dat alles goed aangekomen is! Ons doel is dat je met een gerust hart kunt bestellen en krijgt wat je verwacht.
We wensen je veel plezier van je aankoop.
Anna | Customer Care
Meestal is het wat langer wachten omdat een artikel niet voorradig is maar nu had ik 's anderendaags mijn bestelling reeds.
26 September 2025
Sonia
Baasrode
Beste Sonia,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn dat je dit keer zo snel kon genieten van je bestelling! We streven er altijd naar om je pakketje zo snel mogelijk bij je thuis te hebben.
Lotte | Customer Care
steeds correcte en vlotte levering
Nadine
Asse
Beste Nadine,
Hartelijk dank voor jouw review.
We doen ons best om voor elke smaak en maat iets moois in huis te hebben. Wat leuk dat je dat ook zo ervaart.
Anna | Customer Care
Excellente service. Enorm veel keuze in mijn favoriete merken. Voor 17h besteld en op voorraad is de volgende dag al in huis. Goede communicatie met de Klantendienst. Heel tevreden! Groetjes
Celine
Waregem
Beste Celine,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk om zulke enthousiaste woorden te lezen! We hopen dat elke bestelling je net zoveel plezier brengt als deze.
Anna | Customer Care
Ik ben steeds tevreden over de service. Ik beveel echter aan een bevestigingsmail van de bestelling te sturen. Het is vervelend niet te weten of de bestelling is doorgekomen of niet. Na informeren, kreeg ik heel snel een reactie terug met de bevestiging.
Ellen
Merelbeke
Beste Ellen,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
De bevestigingsmails worden automatisch verstuurd. Soms komen ze helaas in de spam terecht, daarom raden we altijd aan daar ook even te checken. Mocht je de mail toch niet kunnen vinden, dan mag je inderdaad altijd contact opnemen met onze klantenservice, via mail of telefoon. We helpen je graag verder!
Anna | Customer Care
Snel geleverd en alles netjes verpakt
24 September 2025
Hilde
Schilde
Beste Hilde,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat mooi om te lezen dat alles goed is verlopen. Hopelijk voelt het uitpakken van je bestelling als een klein cadeautje!
Tamara | Customer Care
Betstelling geheel als verwacht…
23 September 2025
Linda
Wilrijk
Beste Linda,
Fijn om te lezen dat alles naar verwachting is verlopen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Mooi schattig pakje Vriendelijke dank briefje bij Stipte levering
23 September 2025
Elsie
Putte
Beste Elsie,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het pakketje en onze service. Ook leuk dat het bedankbriefje opgemerkt werd, daar doen we het voor!
Hopelijk mogen we je binnenkort opnieuw verwelkomen in onze webshop.
Tamara | Customer Care
Heel duidelijke, makkelijke site , correcte en snelle levering. Niks dan lof.
20 September 2025
Monique
Houwaart
Beste Monique,
Hartelijk dank voor jouw review.
Het maakt ons blij om te weten dat je tevreden bent over onze service en website. Hopelijk vind je snel weer iets moois bij ons!
Anna | Customer Care
Mooi verpakt, compleet met alle nodige formulieren
19 September 2025
Anne-Marie
Bellegem
Beste Anne-Marie,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk dat je tevreden bent met de verpakking en service! Zo hopen we het bestellen altijd zo makkelijk mogelijk te maken.
Anna | Customer Care
Ruime keuze en goede levering. Hoop wel terug op het volledige aanbod van Felina (juiste maat niet beschikbaar)…
18 September 2025
Miet
Limburg
Beste Miet,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk dat je blij bent met onze service en ruime keuze. We nemen je feedback zeker mee en hopen dat je binnenkort weer je favoriete items bij ons kunt vinden!
Lotte | Customer Care
Mooi en gevarieerd gamma van produkten Prijs/kwaliteit in orde Perfecte service
18 September 2025
Lut
Tremelo
Beste Lut,
Hartelijk dank voor jouw review.
Heel fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit, prijs én service. We willen dat iedereen bij ons kan slagen, en jouw review bevestigt dat. Tot snel!
Lotte | Customer Care
Super snelle levering Wel vele keuze voor groot en kleine mooi lingerie en badpakken
16 September 2025
Lucrece
roeselare 8800
Beste Lucrece.
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk dat je zo enthousiast bent over de keuze in onze collectie. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe favorieten – groot of klein, ieder maatje verdient het om te stralen!
Anna | Customer Care
Ben reeds enkele jaren klant en heb geen klachten gehad, steeds snelle en goede service.
16 September 2025
Gerda
Maaseik
Beste Gerda,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk om te lezen dat je al jaren tevreden bent. Dat motiveert ons enorm! We werken er dagelijks aan om onze service nóg beter te maken.
Lotte | Customer Care
Ben heel tevreden met twee bh’s die ik eerder met afslag kon kopen bij Anna diva Maat was correct Kleur was perfect Had m’n betaalde bestelling snel bij mij thuis Dus erg tevreden over m’n bestelling bij Anna diva
12 September 2025
Agnes
Bekkevoort Assent
Beste Agnes,
Hartelijk dank voor jouw review.
Zo leuk om te lezen dat alles klopt – van maat tot kleur. Heel veel mooie momenten gewenst met je aankoop!
Anna | Customer Care
Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode.
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.
Australielaan 8
5232 BB 's-Hertogenbosch