Uiterst tevreden!

Snelle en correcte levering evenals de afhandeling van mijn retour.

Correcte en eerlijke bediening

Ik ben altijd correct bediend en behandeld geweest.

Zeer goede service en zeer goed geholpen via chat!

Zeer snelle bezorging en mooie verpakking

alles in orde en met zorg ingepakt

Alles zat netjes in een mooie doos verpakt en binnen de vooropgestelde levertermijn ontvangen.

Producten van hooge kwaliteit, snelle levering en super service

Super tevreden super service alles netjes verpakt bij levering Kelly Grembergen....

Uitstekende service

Uitstekend!

Snelle levering, producten zijn van hoogstaande kwaliteit en het was superfijn om te zien hoe verzorgd het ingepakt was met een kaartje van de verpakker zelf. Volgende keer ik opnieuw nieuwe beha's nodig heb, bestel ik hier gegarandeerd weer.

Zeer snelle levering goede service

Fijn om bij te kopen niet goed gratis terug bezorgen mogelijkheid voor afterparty dus super content.

Heel tevreden!

Mooie website Goede merken Vlotte verzending Verzorgd pakket met persoonlijke touche

Heel tevreden,verzorgde levering

Alles dik in orde!

Netjes en verzorgd afgeleverd.

Service 👍

Pakketje werd met zorg ingepakt en geleverd ik ben fan 🥰

Op mijn vragen werd meteen geantwoord. Het was inderdaad enkele dagen wachten, maar dat stond duidelijk op de site indien dat zo was. Dus dat vond ik geen probleem. Alles was netjes en mooi ingepakt. Op de site stonden duidelijke vermeldingen IVM de maten. Dit heeft geholpen. Ik zou er zeker opnieuw bestellen.

Na toch wat lang moeten wachten mijn pakketje fijn ontvangen.

Goede service, mooi verpakt. Had enkel iets sneller verstuurd mogen worden.

oké

....

Goede service en kwaliteit.

Ben al jaren lang met dit merk verbonden en dat zal ook zo blijven .

Perfecte levering van prachtige bikini ❤️

Perfecte service, perfecte sportBH

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een goede, ondersteunende sportBH. Geen idee meer waar ik hem in mijn buurt in een lingeriewinkel kon vinden. Een tijdje geleden bestelde ik mijn eerste sportBH via Annadiva. Via de filter op de website kon ik kiezen voor de sportBH met de beste ondersteuning, wat voor mij een must was. Bij mijn vorige sportBH's (van andere leveranciers) was dat ook meestal de belofte, maar de realiteit was vaak anders. Mijn sportBH heeft ondertussen vele sportieve momenten overleefd, en alle eigenschappen die hij zou moeten hebben, heeft hij. Ik bestelde onlangs mijn tweede sportBH via Annadiva, en er zullen er zeker nog volgen!

SUPER

SUPER EN VLUGGE LEVERING !! TOP !!

niet tevreden

ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen,enkel een bericht dat het verpakt is. kan je dus zeker niet beoordelen

Alles ok

Bestelling en levering ok!

Top service !

Heb mijn bestelling na 5 werkdagen in perfecte staat ontvangen!

Bikini is top.....bedankt voor de snelle bediening

Top , meer kan ik niet zeggen!

Vlotte service

keurige levering, goede kwaliteit BH

Ik heb mijn levering snel ontvangen. De BH is zeer goed!

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.