Bestelling dag erna geleverd TOP !

Bestelling dag erna geleverd TOP!

Wat een service

Aangeraden door stiefzus en bestelling op 1 week tijd ontvangen. Snelle service.

Onlangs voor de tweede keer een beha besteld op deze site. Alles wederom prima verlopen. Snelle verzending en mooie korting op het artikel. Ik bestel hier zeker in de toekomst nog.

perfecte aankoop en afhandeling van mijn order

heel tevreden over mijn aankopen en afhandeling van mijn bestelling

Vlotte levering. Alles correct!

Niet de juiste maten geleverd. Foto is helemaal anders dan in het echt

Lange levertijd, foto’s lijken totaal niet op het echte. Bij lingerie volledig verkeerde maten

Ik was heel tevreden met de bestelling en de levering.

Mijn bestelling was duidelijk en goed, en de levering was vlug na 2 dagen had ik mijn bestelling al thuis geleverd mooi en verzorgd ingepakt .

vlotte en snelle afhandeling levering!

Het bestelde materiaal werd perfect op tijd geleverd en niks op aan te merken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Professioneel.

Grote keuze, vlotte service, mooi verpakt!

Gebruiksvriendelijk en vlotte service.

Een ruime keuze. Een super opvolging via mail en nog een leuke verpakking ook. Geen muss, geen fuss, goede producten voor een correcte prijs en een super communicatie.

snelle levering correct en netjes verpakt

Aangegeven leveringstermij op site klop volkomen.

Altijd in orde.

Nog geen problemen, bestelling is altijd correct. Misschien een wat langere wachttijd tot levering maar is voor mij geen probleem. Mvg.

Keurige, snelle levering in een stevig representatief doosje. Items zijn ook nog per stuk als een soort van cadeautje ingepakt in vloeipapier Geleverd producten zijn van hoge kwaliteit. Ik ben er blij mee👍

Mooi en netjes bezorgd

Zoals een cadeautje voor jezeelf ontvangen, mooi verpakt. En mooie lingerie. Eindelijk een goede borst voedings beha gevonden.

Geweldig!

Mooi en verzorgd ingepakt! Net alsof ik een cadeautje kreeg! Alles picobello in orde!

Super tevreden

Het was mooi verpakt en snel aanwezig

Het pakje was zorgvuldig en mooi ingepakt en snel bezorgd op de afgesproken dag. Ideaal de perfecte manier voor mij

Alles verloopt altijd correct !!

Vandaag besteld, morgen in huis!!

Vandaag besteld, morgen geleverd! Uitstekende service!!!

Perfecte service

Wat ik bestelde was te groot, teruggestuurd, en bedrag kort erna teruggestort.

Alles tip, top in orde

Vlugge levering,verzorgd verpakt, dat verdient een dikke pluim

100 % tevreden

Had 2 bh’s besteld. Eentje bleek niet binnen te zijn. Kreeg de keuze te wachten of terugbetaling. Koos voor terugbetaling. Dit ging zonder problemen en ik kreeg mijn geld snel terug. De andere die dezelfde was, maar een andere maat, paste perfect en heb ik gehouden.

Super! Mooi, correct, geweldig 👍🏼🤩

Mooie aanbiedingen, mooie en correcte levering, top eigenlijk 🌞

Tevreden

Door een klein misverstand vanwege de leverancier was mijn pakketje niet op de in de mail voorziene dag op het ophaalpunt. Via het telefoonnummer op de site van Annadiva kon ik hen niet onmiddellijk bereiken maar via Instagram had ik vlot persoonlijk telefonisch contact. De vrouw aan de lijn was heel vriendelijk en beloofde uit te zoeken wat er fout liep. Kort nadien had ik al een mail terug. De dag nadien was het probleem al opgelost. Heel correcte en vlotte communicatie vanwege Annadiva. Het product verschilde één maatje met wat ik had besteld maar er zat een verklarend briefje in de doos en het kledingstuk paste idd. perfect. Ik zou zonder twijfel nog opnieuw iets bestellen.

Super site

Snelle levering , perfect in orde netjes ingepakt Kortom super , hier bestellen we nog !

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.