2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kwaliteit product perfect.

Heel late levering (een maand!). Na 3 mailtjes kreeg ik pas antwoord dat de bestelling nog niet verzonden was omdat 1 van de bestelde producten niet op voorraad was (hoewel dat wel zo was bij bestelling). Daarom werd er zo lang gewacht om iets te versturen, maar dan zou een mailtje daarover toch het minste zijn dat je verwacht. Betaling moet wel meteen gebeuren, maar klantenservice laat dan nadien wel een maand op zich wachten. Zonde. Was eerste bestelling bij Annadiva, maar ik keer terug naar de winkel waar ik vroeger bij bestelde.

Sneller bestelling afhandelen Lang moeten wachten op de levering

Pluspunten

Super kwaliteit

Pluspunten

- snelle levering - mijn bestelling voldeed volledig aan mijn wensen - communicatie was perfect

geen

Pluspunten

Eenvoudig en dus klantvriendelijk bestelscherm - Snelle levering - leuke verpakkingsdoos - Maat en model ok - kwalitatief materiaal - allemaal top!

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Op tijd geleverd zoals jullie het melde. Alle goederen mooi verpakt.

GEEN

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Juiste maat Mooie bikini

Verzending duurde langer dan gezegd

Pluspunten

snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie, levertijd duurde langer dan verwacht (door de solden). Bikini was perfect, goed verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel antwoord bij vragen Mooie verpakking en duidelijke uitleg

Ik kocht voor bijna 300€. Ik wil 1 artikel van de 5 artikelen terug sturen en kocht dan nog steeds voor 250€. Ik vind het wat jammer dat je dan nog die 6€ retour moet betalen. Ik denk dat dit vroeger niet zo was...

Pluspunten

Verzorgd tot in de perfektie en heel snel geleverd Zeer mooi badpak dat precies past Heel blij mee

Pluspunten

Groot aanbod Snelle levering

Pluspunten

Snelle service. Mooie verpakking, fijne info erbij, kledingstuk mooi gepresenteerd, vriendelijke info erbij.

Geen.

Pluspunten

Alles was positief, bestellen, betalen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Met heel veel zorg verpakt en persoonlijk bedankje van de persoon die de lingerie ingepakt had.

Tamelijk lange levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie via mail. Mooie en verzorgde verpakking en verzending.

Aanbod van verschillende artikels via de website die dan uiteindelijk niet voorradig blijken te zijn!

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.