Pluspunten

prima afhandeling van levering, snelle service, discrete verpakking,... top!

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

Geen0

Pluspunten

Zeer mooi verpakt. Goede kwaliteit van materialen, mooi aanbod, ook in grotere maten. Gebruik van Paypal is mogelijk.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Supersnelle levering Supergoeie BH

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Ruime bereikbaarheid van de klantenservice - Ik heb met drie mensen contact gehad van de klantenservice, van wie twee aardig en behulpzaam. - Denk dat het wel een goeie webshop is, met veel keuze, en mooie prijzen

- Ik vind het heel negatief dat jullie met PostNL samenwerken, een van de meest klantonvriendelijke bedrijven die er bestaan. Heb er eerder al slechte ervaringen mee gehad (een pakket met dure jas die ze gewoon op straat aan mijn deur hadden achtergelaten, klaar om gestolen/natgeregend te worden). Mijn ervaring nu: thuis voor ze moeten blijven van 8 tot 21.30 u, want specifieker zijn ze niet. (niet naar de winkel gekund, niet kunnen gaan sporten enz). Er is die dag niemand komen opdagen. En op track and trace stond nochtans de hele dag 'vandaag bezorging'. Om 21.30 u veranderde dat opeens naar: foutief adres, pakket retour. Huh?? Dat eerste briefje konden ze anders wél in de juiste brievenbus stoppen. Klopt niks van. Vervolgens heel onduidelijk wat er nu allemaal ging gebeuren. Annadiva een paar keer gebeld, 's avonds en de ochtend erna, PostNL idem. Allemaal tegenstrijdige info van beide kanten en heel veel niet-weten en verwarring. Ik was het intussen beu en heb de dag erna de bestelling gecancelled. Ik heb de beha nu intussen in een plaatselijke lingeriewinkel besteld, 11 euro duurder, maar ik betaal graag meer voor een wél goeie service. - De eerste Annadiva-medwerker met wie ik contact had (klantenservice) was heel onaardig, een haaibaai. Het leek wel of ze enkel de zin "En verder kan ik u niet helpen" vanbuiten had geleerd, op gedecideerde toon. Plus ze gaf verkeerde informatie: zei dat de levering morgen zou gebeuren. En ze zat ook om me te lachen (!!). Heel grof.

Pluspunten

correcte informatie op site, snelle levering, vriendelijk aan telefoon

Als je de mail krijgt, is het meestal annadiva.nl, als je een bestelling plaatst en je wil de betaling uitvoeren, lukt het niet en dan moet je naar de Belgische site overschakelen

2 sterren: slechter dan verwacht

Als je een pakketje terug stuurt en het geraakt bij hun kwijt moet je het zelf oplossen en je krijgt je geld niet terug. De vriendelijkheid kan ook veel beter.

geen

retourneren zou gemakkelijker kunnen

Pluspunten

snelle, correcte en stipte service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en correct

Pluspunten

Alles volgens afspraak. Netjes en snelle service

Pluspunten

retour-zendingen: de klant sneller laten weten dat haar zaak wordt behandeld; de betaling is tenslotte meteen uitgevoerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je kan betalen na levering. Vrij vlotte levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snel toegestuurd

geen gratis retour. product heeft geen gangbare pasvorm, valt klein en dan ben je als klant verplicht om kosten voor de retourzending voor eigen rekening te nemen. ik ga geen tweede proberen, anders worden de retourkosten wel heel hoog als deze ook weer niet goed is. Past niet bij concept van een webwinkel.

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.