2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb mijn bestelling teruggestuurd en om omruiling gevraagd, Tot op heden heb ik nog steeds geen omruiling ontvangen!

Bezorg mij ofwel mijn geld terug of het artikel dat ik gevraagd heb

Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

zeer goede service

wat late communicate over stuk dat niet voorradig was

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele mooie bikini besteld die mooi verpakt toekwam. Helaas was de top te klein dus heb ik het moeten terugsturen.

Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn retourmail ontvangen, ben al een week aan het wachten. Mijn pakketje zou in alle geval al weer daar moeten zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afhandeling, mooie verpakking, zeer verzorgd.

Pluspunten

Vlotte correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Veel keuze, goede uitleg over maten, snelle en goed volgbare levering!

Geen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik bestelde en betaalde 4 slips en 1 bh. In mijn pakje zaten slechts 2 slips. Een mail gestuurd wanneer het overige verzonden zou worden/ geen reactie. Gelukkig met Paypal betaald. Ga vandaag klacht aanbieden. Bestel heel veel via internet. Mensen oo de hoogte houden van hun betaalde artikelen is minste wat je kan doen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Juiste maat weergave Perfecte kwaliteit

Levertijd! Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn bestelling. De Levertijd was 2 tot 5 weekdagen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik had de bh besteld omdat op de site stond dat je er een halter van kon maken. Di was niet het geval. Dus ofwel is de verleerde bh opgestuurd ofwel is er foute info op de site. Ik had via het contactformulier hier een vraag over gesteld. Maar hier geen antwoord op gekregen. Dus ofwel de juiste info op de site; of de juiste bh opsturen. En antwoorden op jullie contactformulier.

Pluspunten

Snelle levering Kortingscode werkte niet, maar ze hebben dit meteen opgelost.

Pluspunten

Heel snelle levering. Alles keurig en netjes verpakt. Opvolging pakket correct. Bedankt

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering.

Pakjesdienst: niet correct. Pakje afgeleverd en zelf getekend terwijl er niemand thuis was. Het zat wel veilig in de brievenbus, maar in mijn naam tekenen, kan echt niet!! Gelukkig was alles in orde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kan slechts beoordeling geven na ontvangst van mijn bestelling. Heb een art. teruggestuurd en wacht op nieuw besteld art.

Pluspunten

Wel telefonisch goed geholpen, na enkel dagen wachten op antwoord van email

Nooit reactie gehad op mijn mail die ik verstuurd heb

Pluspunten

heel correcte levering.Mooi verpakt ben heel tevreden;

geen

Pluspunten

Vlugge verwerking - stipte levering - zeer goede opvolging

Pluspunten

Vlugge en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles was in orde bij terugzending en terugstorting. Alleen jammer als het pakje onderweg verloren gaat je uw geld niet terug krijgt. Dus ik bestel hier niet meer. Om die reden.

Pluspunten

Super betrouwbaar en hele snelle levering!

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.