Positive

Heel goede en vriendelijke service. Zeker een aanrader!

Heel mooi verpakt

Suggestions

Had het graag sneller gekregen

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Goed qua behandeling en afronding bestelling en zo.

Suggestions

Bh s zagen er bij ontvangst anders uit dan ik gezien heb op foto, mss best detail foto s bij plaatsen.

Vlotte, betrouwbare service. Goede prijs

Pluspunten

Gioede prijs. Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de snelle levering

wat meer info bij de producten (materiaal, ...)

Pluspunten

Pluspunten

Alles perfect! Snelle en verzorgde levering, lingerie set super mooi!

Positive

De bestelde producten zijn meteen goed. Na het telefonische contact waaruit bleek dat er een technische fout in bepaalde bestellingen zat, werden de goederen daags nadien geleverd.

Suggestions

Mijn bestelling was "verloren gegaan" door een technische fout. Hopelijk is het bestelsysteem terug op punt gezet.

Pluspunten

Snelle levering, heel erg goede service en vriendelijke medewerkers

Positive

zeer vlotte en klantvriendelijke service. de quotes op de nieuwe doosjes zijn een leuke extra!

Super service!

Alles in orde, zo blijven

Positive

mooie, klassevolle verpakking vrij snelle levering

Suggestions

levering nog iets sneller gratis terug sturen indien het niet past of niet goed is

Pluspunten

Zeer snelle en verzorgde levering en verpakking.

Positive

Excellent service. One of the bras I had ordered was out of stock. They immediately offered me a discount on my next purchase while waiting for it to come back in stock. When I asked if I could just have my money back, it was no problem at all. The other bra that I had ordered and that was in stock arrived within 5 days.

Pluspunten

Snelle levering - zeer klantvriendelijk -

Pluspunten

de comunicatie via mail bij een probleem verloop vlot, correct en vriendelijk.

Het beantwoorden van een E-mail zou wat sneller mogen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot op heden kan ik die nog niet geven want na 2.5 weken wachten nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.

2.5 weken geleden bestelling geplaatst en tot op heden niets ontvangen. En dit ondanks mededeling op site dat de producten voorradig waren en m.a.w. De volgende dag verzonden zouden worden. Een week na mijn bestelling poging gedaan om contact op te nemen via email maar tot op heden hier ook geen raketje op ontvangen . Zeer spijtig dat dergelijke organisatie niet in staat is open en deftig te communiceren met hun klanten....

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.