Super service!

Alles in orde, zo blijven

Positive

mooie, klassevolle verpakking vrij snelle levering

Suggestions

levering nog iets sneller gratis terug sturen indien het niet past of niet goed is

Pluspunten

Zeer snelle en verzorgde levering en verpakking.

Positive

Excellent service. One of the bras I had ordered was out of stock. They immediately offered me a discount on my next purchase while waiting for it to come back in stock. When I asked if I could just have my money back, it was no problem at all. The other bra that I had ordered and that was in stock arrived within 5 days.

Pluspunten

Snelle levering - zeer klantvriendelijk -

Pluspunten

de comunicatie via mail bij een probleem verloop vlot, correct en vriendelijk.

Het beantwoorden van een E-mail zou wat sneller mogen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot op heden kan ik die nog niet geven want na 2.5 weken wachten nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.

2.5 weken geleden bestelling geplaatst en tot op heden niets ontvangen. En dit ondanks mededeling op site dat de producten voorradig waren en m.a.w. De volgende dag verzonden zouden worden. Een week na mijn bestelling poging gedaan om contact op te nemen via email maar tot op heden hier ook geen raketje op ontvangen . Zeer spijtig dat dergelijke organisatie niet in staat is open en deftig te communiceren met hun klanten....

Pluspunten

Altijd mooi verpakt en op tijd geleverd

Meer keuze voor grotere maten, plus meer reclame voor grote maten

Pluspunten

Goede informatie rond maatvoering, pakketje wordt mooi afgeleverd

Pluspunten

Uitstekende service Prima website Supersnelle levering Geweldige kwaliteit van verkochte goederen

service uitstekend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heb gekregen wat ik bestelde, was mooi verpakt.

Ik had hier besteld omdat het de volgende dag geleverd zou worden. Ik had een week voor mijn reis een bikini besteld. Na 4 werkdagen had ik nog niets gehoord dat ze de betaling ontvangen hadden, of dat ze mijn pakketje verzonden hadden. Ik heb dan zelf maar gebeld, want de tijd begon te dringen. Toen ik belde vertelden ze me dat ze het net die ochtend (toevallig??) verpakt hadden en klaar was om verstuurd te worden. De volgende dag had ik het eindelijk ontvangen, de laatste dag voor ik op reis vertrok. Gelukkig paste het goed, want ik had geen tijd meer om een andere te bestellen. Ik vraag me af, moest ik niet gebeld hebben, ging ik het pakketje dan op tijd ontvangen hebben??

Snelle levering, vriendelijke service

Pluspunten

Zeer snelle service, met zorg en mooi ingepakt, Goede kwaliteit!

Pluspunten

Verzorgd en snel

1 star: very bad, unacceptable

NIETS!!!!!!!!!!

Suggestions

Bestelling #400008470 (geplaatst op 4 juli 2016 13:41:37 CEST) speciaal mijn bestelling afgestemd op de ‘onmiddellijke levering’ ik bestel op maandagmiddag (dus voor 16u) om zeker de levering deze week nog te ontvangen. Ik hoor niets, ik kan niets traceren, krijg geen reactie op mijn mail en na lang wachten krijg ik iemand aan de lijn die mij vertelt dat ik met een ruimere leveringstijd zit. Ze zal mij bovendien, ‘ik kan niet beloven wanneer’ terugmailen over ‘wat er gebeurd is’ en ‘die bikini’s moet ik niet verwachten voor het weekend’. Op maandagmiddag was er geen enkele ‘ruimere’ leveringstijd voorzien in mijn bestelling: alle bestelde maten, zonder commentaar (levertijd 2-5 werkdagen) op site. Ik wil gewoon mijn geld terug en mijn levering annuleren. Na de vakantie (ik vertrek zondag) heb ik deze artikelen niet meer nodig én ik moet er nu nog nieuwe kopen voor op vakantie.(mail 7/7) Ze sturen toch levering op (14/7), plaatsen de doos aan de deur, niemand aanwezig, nl. op vakantie. Geen reactie op mail 7//7. Herroeping: terug via post met extra kosten (18/7) Pas op 27/7: mail met ontvangst goederen en vraag rekeningnummer voor terugbetaling. Op 09/08 staat nog steeds niks op mijn rekening. Telefonisch contact op 09/8: reden: persoon die terugbetaling doet is afwezig! 'ze' gaat het 'zo snel mogelijk' in orde brengen, via de fin. dienst ea... ZEER ONTEVREDEN! Nog nooit tegen gekomen! GEEN CORRECTE MANIER VAN WERKEN, ZEER KLANTONVRIENDELIJK

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site, snelle service en leuke verpakking. Aanrader !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede sales en mooie artikelen

Sneller reageren op mails en betere/duidelijke communicatie.

Pluspunten

Mooie uitgebreide collectie, super kwaliteit, degelijke prijzen, snel in huis.

Positive

Snel en vlotte levering! Kan alleen maar positief zijn over Anna Diva. Een aanrader!

Pluspunten

overzichtelijk site snelle en correcte levering verwittiging en compensatie bij niet voorradig

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.