3 stars: fine, a reasonable experience

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Mooie bikini's,vlotte levering,goede communicatie

Positive

Mooi aanbod voor grote maten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kwaliteit van de pruducten zijn goed

Aan leveringstijd voldoen. indien iets niet voorradig is direct reageren en niet wachten tot de klant dit doet. mails sneller beantwoorden. ik wacht nog steeds op een antwoord ivm achterstallige bestelling.

Pluspunten

Vlotte aflevering van het pakket. Ook het zelfgeschreven berichtje maakt het zeer persoonlijk en leuk om te ontvangen.

Positive

correcte afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Fantastische service, altijd top !

Positive

Zeer goede opvolging van de bestellingen en een vlotte, correcte en persoonlijke communicatie indien zich een probleempje met het te leveren product voordoet.

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

had 2 beha's besteld maar waren niet meer leverbaar telefoontje gedaan 2 anderen besteld volgende dag al bij mij. uitstekend doe zo voort annadiva

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi artikel, goed verpakt, levering OK

retourneren bleek niet zo gemakkelijk te zijn : op de website staat dat je kan retourneren via kiala en dat je een mail naar [email protected] moet sturen om een retourbon van kiala te ontvangen. GEzien ik geen antwoord kreeg op de drie mails die ik verstuurde, heb ik gebeld en toen bleek dat de retourbon onderaan in de doos zat. Ook wilde ik een ander model bestellen maar gezien de beschrijving van de bikinitop die ik wilde retourneren exact dezelfde was als van degene die ik wou bestellen, was het onmogelijk om in te vullen welk ander model ik wilde. Telefonisch raadde men mij aan om gewoon een nieuwe bikinitop te bestellen en de andere zou dan terugbetaald worden. Persoonlijk wacht ik nu liever tot blijkt dat de eerste op tijd geretourneerd werd en dat ik ervoor zal terugbetaald worden, alvorens een nieuwe bestelling te plaatsen.

Pluspunten

Snelle levering, producten correct en mooi ingepakt!

Pluspunten

Prima service! Netjes verpakt! Snel ontvangen!

Pluspunten

10/10

Geen opmerkingen

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt.

Pluspunten

Leveringstijd zoals verwacht Overzichtelijke website Mooie boodschap bij de levering

Pluspunten

Korrekte afhandeling. .snelle levering..mooi verpakt ;)

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.