Pluspunten

Weekje later dan verwacht, maar correct behandeld en aangekomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kwalitatieve lingerie van Primadonna

Ik begrijp niet dat een D-cup van Primadonna bij Annadiva zo veel groter is dan een D-cup van Primadonna in mijn vertrouwde boetiek...

Positive

Erg vriendelijk en behulpzaam via mail! Pakje wordt snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verzendkosten

Pluspunten

Mooie kwaliteit!!

Een week op pakketje moeten wachten.

Positive

Snelle levering, mooi verpakt, leuk persoonlijk briefje!

3 stars: fine, a reasonable experience

Good service

Positive

duidelijke info op de site, snelle levering, netjes ingepakt en met een persoonlijke boodschap, super ervaring!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie collectie

10% terugstoring beloofd en niet gekregen, 2 weken op bestelling moeten wachten

Pluspunten

Snel en correct geleverd zonder beschadiging!

Pluspunten

levering steeds op tijd duidelijke site makkelijk om te bestellen en steeds zit er een handgeschreven kaartje bij met bedanking voor je bestelling is wel zeer leuk.

Pluspunten

altijd snelle levering, altijd een leuk briefje erbij, goeie degelijke verpakking, kwaliteitsproducten!

(geen)

-snelle respons -persoonlijke aanpak

Positive

zeer goede en behulpzame helpdeskwerking, correct en vlotte levering, alles werd mooi en zorgvuldig verpakt en het kaartje met persoonlijke boodschap was een zeer leuk en attent extraatje!

Positive

Zeer vlotte verwerking! Tot in de Puntjes ok! Zeer verzorgde ook.

3 stars: fine, a reasonable experience

Pluspunten

Ik had toen ik mijn bestelling wou plaatsen niet meteen een kaartlezer bij de hand, de paypall betaal optie was dan ook erg handig. Het pakketje was netjes op tijd én mooi verpakt geleverd. Mijn vriend kreeg zelfs zin om het doosje reeds voor mij te openen. In de doos vond ik mijn lingerie, netjes verpakt, en een persoonlijke (handgeschreven) boodschap. Dit gaf het net dat beetje meer. Super service, enorm tevreden en een week later meteen een tweede setje besteld!

Pluspunten

de feetback met het chatten is uitstekend, je word er heel goed geholpen en je bestelling wordt goed opgevolgd

Heel goede hulp

Suggestions

Doe zo verder

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.