Snelle en correcte verzending van de goederen

Snelle en correcte verzending van de goederen

Altijd heel correct en snel!

Steeds heel netjes verpakt en snel ter plaatse. Eens je je maat weet is het gewoon klikken en bestellen.

Elke bestelling verloopt altijd correct

Trage levering

Bestellen online gaat vlot maar na 1 week nog niets geleverd.

Verjaardag

Mijn bon werkte niet om korting te krijgen Mail gestuurd Moest eerst volledig betalen en daarna mail sturen om bedrag terug te storten Te ingewikkeld en niet besteld daardoor

Supper

Was geleverd dag na bestelling. De retour verloopt ook zals het moet , terugbetaling prima.

waarom staat artikel op de site, als het niet meer verkrijgbaar is

zie boven

Uiterst betrouwbare online shop. Bestelling, verzending, alles was naar wens

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling Snelle levering..mooie verpakking..en de juiste maat! Dus geen negatieve ervaring! Groetjes

Vlotte service

Zeer goede service, vlot en snel

Snel besteld en snel geleverd! En mooi en verzorgd ingepakt.

Vlot en correct

Vlotte en correcte afhandeling

super

In de lingeriezaak waar ik eerst ging konden ze geen nieuw broekje van mijn bikini bijbestellen, bij annadiva hadden ze dat wel! Ook mijn favoriete bh was bij annadiva goedkoper! Snelle service, veel keuze en heel makkelijk bestellen en terugsturen, ideaal! Ook het achteraf betalen is heel handig voor als je meerdere stukken besteld om daaruit een keuze te maken. Minpuntje: ik stuurde eens een mailtje ivm advies mbt kenmerken van een bepaald model, ik kreeg nooit antwoord. Dat is wel jammer. Anders waren het 9 sterren geweest voor mij.

Netjes op tijd

Perfect in orde

Zoals elke keer heel goed in orde. Spijtig dat er voor trouwe, goede cliënten geen getrouwheiddprogramma is om wat korting te krijgen.

Maatbeschrijving is zeer correct!

Met een beetje terughoudendheid heb ik voor de eerste keer bh’s online gekocht. Dankzij de zeer duidelijke en correcte maatbeschrijving passen beide bh’s perfect! En een mooie keuze aan beugelloze bh’s! Merci!

Late levering

Het is niet de eerste keer dat ik langer dan twee weken moet wachten op mijn bestelling. De producten zijn wel ok.

snelle en correcte levering

mooi badpak

Vlotte, correcte dienstverlening ervaren

De bestelling was daags nadien al op de bestemming en het bestelde is zoals het werd voorgesteld. Prima

Mooi product, correcte behandeling.

Perfecte levering. Over het product zelf kan ik niets zeggen. Ik heb het moeten terugsturen daar het niet mooi aansloot. Correcte terugbetaling.

Heel tevreden met mijn aankoop

De bikini en het kleedje zitten heel goed.

Ruime keuze en zeer snelle levering!

Vriendelijk en behulpzaam

Prima!!

Snel, duidelijk, correct!

Mooi aanbod maar vooral super service

Onze eerste bestelling viel tegen, de maat was fout. Maar na een heel vlot telefonisch contact bestelden we wel de juiste maat (we waren bij de vorige bestelling in de war omdat de gekozen maat bij het product niet overeen kwam met de maat in het winkelmandje) én de bikini werd al meteen de volgende dag geleverd. Net op tijd voor onze reis naar Italië! Mijn dochter - die door haar slanke taille maar grote boezem heel moeilijk bikini's kan vinden - is echt heel bij.

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.