Goede klantenservice

Vriendelijke mensen op klantendienst Alles direct in orde

Tevreden

Snelle levering , mooi en goed product

Deze keer pakje nog niet ontvangen, waarschijnlijk door het verlengd weekend.

altijd goede service

de omschrijving is steeds goed. hulp bij welke maat je moet nemen!

Pure verwennerij

Prima-donna twist zoals ik verkies boven alles. Mooie korting en heel mooi verpakt.

Correct en snel

Alles verliep zoals het zou moeten zijn . BH was niet meer voorradig en kreeg op mail of ik dan de slip nog wilde zodat ik deze kon annuleren. Mijn geld heb ik dan ook vlug terug gestort gekregen.

Eenvoudig retour

Zeer goede kwaliteit, snelle levering.

Zwemkledijdie mooi aanpast ookvoor grote maten, zeer tevreden iedere keer.

service zoals beloofd

service zoals beloofd, pakje kan gevolgd worden en ook aflevering zoals afgesproken.

Zeer goede service

Tevreden

Sorry maar heb mijn bestelling nog niet ontvangen dus kan geen mening geven ook nog geen mail gekregen wanneer ik mijn bestelling ga ontvangen. Vriendelijke groeten Hilde

Nog niets ontvangen...

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen...

Altijd fijne en vlotte samenwerking!

Nog nooit geen issues gehad bij een bestelling of retour. Correct ten top!

Snel en correct

Mijn aankoop kwam zeer snel, was helemaal correct en bovendien erg compact verpakt, vind ik ook belangrijk, zonder onnodig verpakkingsmateriaal. Perfect.

Ruim, kwalitatief assortiment en snelle levering.

Ruim, kwalitatief assortiment en snelle levering.

Topservice

Een correcte en snelle levering, de kortingscode werkte niet. Maar dit werd onmiddellijk opgelost, ik kreeg heel snel feedback op mijn emailtje en het bedrag wat ik hierdoor teveel betaalde werd teruggestort. Zeer tevreden!

Very good

Delivery is quick and returns are managed well.

Mooie en stevige verpakking tegen schade. Lange levertijden ,

Zeer tevreden ❤

Ruim assortiment en mooi verpakt. Zeker een aanrader.

Perfecte service en snel geleverd. Zeer tevreden met mijn aankoop!

Topservice

Altijd een topservice!

Prima kwaliteit en service verzekerd !

Heb al enkele malen besteld bij Annadiva en ben steeds tevreden over de kwaliteit, en correcte en snelle levering ! Zeer goede prijzen vr lingerie voor zware boezems

Correcte snelle levering. Verzorgt.

DUURD TE LANG

IK HEB HET NOG NIET ONTVANGEN

Geen bestelling ontvangen

Al meer als week besteld maar bestelling is nog niet aangekomen

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.