goed en verzorgd

De bestelde producten zijn van goede kwaliteit en worden met zorg en redelijk goed, milieuvriendelijk verpakt en verstuurd. Jammer dat kwaliteit ook zijn prijskaartje heeft, maar je voelt het verschil wel goed aan je lijf, dus af en toe jezelf of een ander verwennen kan dan geen kwaad.

Zalig mooie bikini

Perfecte weergave van maat en mooie afwerking. Levertijd zoals vermeld.

super!

Super snelle service, eerlijke communicatie, ik bestel zeker nog in de toekomst.

Blij dat ik snel een antwoord kreeg op mijn melding dat ik de bestelling niet aankreeg.

Blij dat ik snel een antwoord kreeg op mijn melding. Ik zal nu een ander product zoeken en bestellen. Bij Annadiva. Zoniet was mijn vertrouwen wel klein geworden.

Zoals altijd super kontent van jullie service

Groot aanbod en vlotte bestelling

Zeer tevreden over mijn bestelling bij Annadiva. Bh's arriveerde in een mooie verpakking en passen perfect!

Whow

Zeer netjes verpakt en snelle bezorging. Fijne ervaring

Toppie

Een probleem gehad met een dubbele bestelling. Mail gestuurd, direct contact opgenomen met ons en het probleem opgelost. Ook snelle levering, mooi verpakt en steeds prachtige kwaliteit.

Heel verzorg opgestuurd. Netjes en correct.

Niet ontvangen

Wacht nog steeds op levering.

Supergoed!

Heel zorgvuldig verpakt en topkwaliteit

Degelijk, kwaliteitsvol en voor herhaling vatbaar!

Eindelijk een Belgische Website die grote cup,s voor een smalle rug heeft ! De bikini van een voor mij onbekend merk is zeker zo kwalitatief als een Prima Donna !

Goede kwaliteit, pasvorm en service ik ben super tevreden !

Supper!!!

Heel snel geleverd. Mooi verpakt . En supper blij met de grotere cup maten want ik hou ook van mooie bh’s ondanks mijn grote cup .

Bestelling ging snel en betaling ook maar krijg geen feedback waar mijn bestelling zou zijn of wat de reden van vertraging is!

Alles tip top in orde!

Alles top!

wachtend op bestelling

Helaas kan ik nog geen beoordeling plaatsen, aangezien ik nog steeds wacht op de bestelling dd 20/04/2022. (op website stond :"levering binnen enkele dagen"). Nu, na herhaaldelijke e-mails, werd uiteindelijk het pakketje geleverd op 04/05, maar echter zonder ooit een antwoord gegeven te hebben op de mails. Het is artikel is mooi en past het me (gelukkig kende ik mijn maat bij dit merk)...

Perfecte aflevering en altijd mooi verpakt!

Niet ok

Mijn bestelling van verscheidene weken geleden nog steeds niet ontvangen! Dus voor mij 0 sterren,mvg

Al vele keren besteld en ben heel tevreden over de site en de producten. Gemakkelijk te retourneren als er iets niet past Ik zal nog bestellen

Steeds tevreden

Ik bestel vooral bij Anadiva omdat jullie grite laten hebben. Ik hen een 75G en heb steeds problemen om dit in een winkel te vinden. De wereld stopt denk ik op cup F. Prima-donna zit voor mij het bedte. Bij Anadiva vind ik steeds lijn maat. Jammer wel dat de mooiste bikini’s momenteel al zijn uitverkocht zijn.

Reeds vele malen besteld bij Annadiva, steeds snel en correct ook bij retour.

Bztaling werd uigevoerd opcreknr BE86826000546550.Mededeling 590003452260001 after pay

Ik heb mijn bestelling geplaatst maar geen reactie én niks ontvangen

Ik heb niks ontvangen!

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.