Correcte en snelle levering en duidelijke website!

Het is een duidelijke website, heel overzichtelijk. De levering van de lingerie is snel en correct. Retourneren is geen probleem indien nodig. In't kort gezegd, een aanrader!

Vlotte en correcte levering top !!

Vlotte en correcte levering top !!

Goede service Goede kwaliteit Top!

Vlotte levering, met zorg verpakt.

Het pakje was er heel snel en het artikel zat netjes verpakt. Een aanrader!

Goedbkwalorzitstof maar wat groot uit gevallen de elomi energie ik heb 90 omtek onderborst maar de c

Pracht kleur de elomi maar zeker 2 maten te groot van borstomvang volgen mijn lintmeter zou k 85 dd of 90 d moeten hebben borstimtrek juist op 107a 108 zijn tmag zeker niet los vallen

Heel tevreden...

Nog geen enkel probleem ervaren bij Annadiva.

Snel en in orde

Geen enkele opmerking

Slecht

Heb zelf een mail moeten sturen eerst met de vraag waar men bestelling bleef. Dan heb ik ze dezelfde dag als ik ze ontvangen heb teruggestuurd. Maandag teruggestuurd, zaterdag een mail gestuurd met de vraag wanneer ik er een bevestiging van kon ontvangen, 3 dagen later nog geen mail ontvangen. Vandaag in de voormiddag zelf telefonisch contact gezocht. Mevrouw kon me niet helpen en er ging iemand me terug bellen. Zijn nu reeds 18 uur en nog steeds niemand gehoord. Een service die niet kan.

Goede communicatie en snelle levering

Zeer positief

Goed!

ruim aanbod, vlotte service

ruim aanbod, vlotte service

TOP

Snelle service en heel verzorgde verpakking

Correct snel en met zorg BRAVO

Correct Snel en met Zorg bravo !

Lange levertijd

De bh’s die ik kocht hadden een levertijd van 2-5 dagen. Dat ingecalculeerd zou ik ze op tijd hebben. Maar ze kwamen pas na 10 dagen dus dat was wel heel jammer. Er werd ook niet over gecommuniceerd, alleen omdat ik er naar vroeg. De beantwoording was wel snel en netjes. Kende bh’s zijn mooi en leuk ingepakt.

Snelle levering top!

Snelle levering top!

Levering steeds tip top in orde en correcte levering.

Altijd correct geholpen en de levering gebeurt op de dag die zij vermelden bij de bestelling.

Heel goed.

Eigenlijk een heel goede service en team..

Toffe shopbelevening

Vlot te bestellen op website, stipte en snelle levering. Mooi ingepakt pakketje en persoonlijk bedankkaartje maken het af!

Op tijd geleverd en mooi verpakt

zie boven

Geen goede communicatie

Het duurt meer dan een week eer er communicatie is, en eer je pakje er is nog eens een week erbij.

Slecht

Wanneer komt mijn pakje??????? Hilde De Clercq

Snelle levering en kwaliteitsvolle producten

De bestelling werd heel snel geleverd en de producten zijn van prima kwaliteit.

Perfect!!

Ik ben chronisch ziek en huisgebonden Dankzij de online bestellingen kan ik mijn onderkledij verrijken met de prachtige MarieJo sets, hartvorm, Jane Dank aan het ganse team!! Myriam Delheid

Goede communicatie

Vlot antwoord op mails !

Super service

Voor de tweede maal aan Annadiva besteld en weer zonder problemen mijn pakketje gekregen.Ik ben er heel tevreden over.Zal zeker nog bestellen.

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.