nog niet ontvangen

ik kan geen review geven omdat het nog niet geleverd is. logisch, toch?

heel goed

Verzorgde en duidelijke , gebruiksvriendelijke website, verzinding verloopt vlot , mooi en degelijk ingepakt

De bestelling verliep moeizaam. Ik plaatste artikels in mijn mandje en eens ingelogd om af te rekenen, bleek mijn winkelmand steeds opnieuw leeg. Het duurde 2 dagen vooraleer mijn bestelling eindelijk doorging. Eens besteld liep de levering wel vlekkeloos. Blij met de artikels

De dinsdag besteld en de donderdag was mijn pakketje er al !

Annadiva is top !

Annadiva is top !

Nog altijd niets verzonden

We zijn nu werkdag 6 na bestelling, nog altijd geen bevestiging van verzending, wel 250 eur betaald. Ik ga voortaan wel naar een andere winkel

Goede kwaliteit, ruim assortiment, snel geleverd

Heel vriendelijke klantenservice, snelle verzending en mooie lingerie!

Perfect en snel geleverd.

Alles wat ik verwacht had.

Bestellingen worden soor jullie geannuleerd, mar mijn geld gaat wel van de rekening

Ik heb reeds 2 x besteld en mijn geld gaat van de rekening, maar plots kreeg ik dan een mail dat mijn bestelling geannuleerd is! Dit gebeurde 2 x na elkaar. Nochtans heb ik vroeger wel al besteld bij jullie. Ik vind dat jullie dan toch zelf eens de moeite kunnen doen om die bestelling toch te laten doorgaan. Hopelijk krijg ik een antwoord.

Prima !

Ben zeer tevreden over de website en de verkochte lingerie. Heb inmiddels m’n ‘perfect match’ gevonden

Correct

De site is gebruiksvriendelijk en juiste afhandeling. Had er vroeger ook al gekocht onder mijn oud mail adres .altijd al tevreden geweest

Heel vlotte afhandeling en ik waardeerde vooral de snelle levering

Heel vlotte afhandeling en ik waardeerde vooral de snelle levering

Geen fijne eerste ervaring

Was heeeeel teleurgesteld. Op de website staat de gevraagde maat verkrijgbaar.. ik bestel, betaal en dan krijg je paar dagen later een mail dat het gevraagde artikel niet meer verkrijgbaar is. Pas dan aub de website aan om teleurstelling te voorkomen.

Vlugge, goed verpakte levering!

Niet lang wachten op de verzending, goed verpakt. Ik ben echt content van Annadiva.

De ervaring met Annadiva was zeer goed en zoals aangekondigd.

Mijn ervaring met Annadiva was zeker goed : perfect product, fatsoenlijk ingepakt met de juiste retourdocumenten ingesloten en geleverd binnen de vermelde termijn.

Altijd goede en snelle service

Subliem

Vlotte en correcte levering.

Zeer tevreden snelle levering.

Product was goed verpakt en snel geleverd.

Vlotte levering, mooi verpakt

Nog niets ontvangen

Er wordt me gevraagd om mijn ervaring met Anna Diva te beoordelen. Maar ik heb de bestelling nog niet ontvangen...

Heel tevreden

Het was de eerste keer dat ik een bestelling bij jullie plaatste en ik ben er heel tevreden over .Goede service en een mooie website.Alles is heel vlot verlopen.Ga zeker nog bij jullie bestellen.

Nul sterren !

Twee maal BH besteld en betaald. Door een fout van hun geannuleerd. Dan krijg je een korting van €10 op je volgende aankoop, 1 bh was besteld met 15% korting. Verlies voor mij en 2x geld van mijn rekening, waar ik na 5 dagen nog op wacht.

Vlug geholpen geweest

Ik wilde weten waar men pakje bleef en heb rap reactie gehad en twee dagen later had ik men pakje

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.