Kwaliteit producten maar niet op tijd geleverd

Spijtig genoeg was de levering termijn niet gerespecteerd

Vlugge levering, gratis verzending en leuk verpakt.

Altijd even goede service! Kortom TOP!

Vlotte afhandeling van de bestelling

De producten die geleverd werden voldeden 100% aan de verwachtingen. Website zeer duidelijk.

Goed!

Product in orde!

Heel mooie bh en heel snelle levering

Ben zeer tevreden

Super artikel en levering

Geen duidelijke info bij verzenden.

Bij de bestelling staat dat DHL het pakje gaat leveren. Van DHL komt er dan ook een mail. Plots komt Bpost mee spelen, met een Engels-talige mail. Dit is zeer verwarrend, is ENG- talige mail wel van Bpost. . . . Als je communiceerd doe dit duidelijk. Als er wijzigingen zijn meld die via een gekende weg (hier door DHL of jullie).

Zeer aangenaam

Ik werd goed en zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon. Het was een heel aangenaam contact!

Super gewoon

Zo als ik al eerder schreef, is mijn ervaring met Annadiva super goed mee gevallen!

Super service

Levertijd was snel

Vrij vlotte bestelling en zeer rap geleverd.

Snelle service en geweldige badkleding voor dames met een grotere cupmaat

Slecht.

Het opsturen van een waardeloze factuur en geen correcte factuur willen bezorgen doe je niet. Punt.

Matig

Nadat ik jullie een herinneringsmail stuurde ivm mijn bestelling zijn jullie in gang geschoten. Ik moest dan nog 2 dagen wachten op antwoord. Voor de restcorrecte levering. Spijtig van het onnodige wachten zonder een woordje van jullie ivm de reden van het wachten

Zeer tevreden!

Mooi ingepakt! Op tijd geleverd! Goeie service!

zeer positieve ervaring !

ik vond een zeer groot assortiment in allerlei maten en kleuren ! Ik was op zoek naar een goed passende BH zonder beugels , en die heb ik heel gauw gevonden en gekocht ! de verzending was ook supersnel en verzorgd ! TOP !

Vlotte levering van mijn bestelling.

Heel snelle levering en mooi verpakt.

Snelle afhandeling

Snelle en goede service

Snelle levering, ook het geld werd na een retour snel teruggestort. Goede kwaliteit van bikini en goede service!

Goede servic

Snelle service en mooi verpakt! Alles was in orde.

Heeel mooie bikini spijtig genoeg moeten retouren daar de maat toch te krap was

Tevreden

Ben tevreden over mijn Bh en over de levering

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.