Helemaal perfect!

Ik kan helemaal niets opmerken. Zelfs de verpakking tot in de puntjes verzorgd!

GEWELDIG.

Prima service in keimooi doosje! Ik bewaar al de doosjes en heb al een aardige collectie.

prachtig

levering prima in orde. Zelfs een persoonlijke boodschap erbij!

Perfecte service, snelle levering!

Snelle levering, perfect en mooi verpakt.

Het duurde langer dan beloofd eer de bestelling geleverd werd.

Bestelling was veel langer onderweg dan beloofd.

Vlotte levering. Bh’s zorgvuldig ingepakt. Ook met terugsturen van artikels nog nooit problemen gehad, steeds correct terugbetaling.

Super goede service!

Correcte prijs, steeds mooi verpakt!

top!

mooie keuze, snelle levering!

Snelle levering en een heel goed zittende BH

geen communicatie omtrent grote vertraging levering

Ik plaatste een order met levertijd 2-4dagen genoteerd. Na 10 dagen had ik nog niets ontvangen, nog een bericht ontvangen met de reden van de vertraging. Zelf een mailtje gestuurd en zeer vriendelijk antwoord ontvangen dat mijn bestelling verwerkt zou worden. Nog eens 5 dagen later nog steeds niets. Telefonisch contact opgenomen en toen vertelde een meisje mij ( ze was heel vriendelijk)dat door de enorme drukte er een grote achterstand was op de verwerking van de bestellingen. Na 18 dagen de bestelling ontvangen en de maat was te klein. Alle begrip voor jullie succes maar het gebrek aan communicatie is echt een minpunt. Ik ben al geen fan van online bestellen en kies er na deze ervaring toch voor om naar een boetiek of winkel te gaan waar ik zelf kan kiezen en persoonlijk advies krijg.

Super service

Vlugge levering

Ook terugbetaling gaat vlot!

Heel goede service

Zeer goede service.

De levering was ietsje later dan in eerste instantie vermeld. De lingerie was echter met veel zorg verpakt!

Hier koop ik altijd mijn lingerie!

Altijd een goede prijs,veel keuze en leuke kortingen. Alles altijd tijdig geleverd en leuke verpakking. Een aanrader.

Verkeerde maat

Helaas werd een verkeerde maat van het bestelde artikel geregeld. Retourzending en terugbetaling verliepen echter wel vlot.

Prima artikel

Zou normaal 5 sterren gegeven hebben,maar er was beloofd op online site dat het 5 werkdagen zou duren voor de levering.Heb uiteindelijk 3 weken moeten wachten.

Mooi maar weinig keuze

Op zich heb ik niet zo'n abnormaal grote maat. Toch blijkt dat de echt leuke, fleurige dingen nooit in mijn maat komen en ik blijf zitten met een saaie bh. Degelijk gerief, dat wel, maar ik snak naar meer.

Perfecte communicatie. Snelle levering.

uitstekend

Beste, Bij deze kan ik U melden dat ik zeer tevreden ben over de service en ook over de manier waarop de kleding verpakt werd. Met heel veel zorg.

Zeer late levering

2 maal lingerie besteld. 1 maal na + 14 dagen 2de keer .: idem dito met mail dat de drukte de oorzaak is.

Op tijd geleverd! Zoals beloofd! Maattabel werkt perfect

Het was mijn eerste bestelling bij jullie. Altijd spannend als je eens op een nieuwe 0lek besteld. Maar ik kreeg mijn oranje mooi verzorgd aan. De modellen van bh s zaten echt super goed. Ik ben zeer tevreden.

Zoals het moet zijn!

Beste sportbeha voor de grotere cup: Panache

correct volgens afspraak

heel correct

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.