Verzorgde zending

Goed verzorgde zending. Wat ik zo leuk vind is dat het altijd in een mooi doosje komt dat ik nog kan gebruiken om iets in op te bergen.

Lang moeten wachten achter mijn bestelling .

14 dagen wachten , terwijl levering voorzien is tussen 3 - 5 dagen . Is niet leuk en geeft twijfels om nog een bestelling te doen bij jullie .

Kwalitatief en goede service

Heel tevreden

Het artikel was in orde.

Pakketje is goed aangekomen en was correct verpakt. Wel meer dan een week op moeten wachten.

Prima maar één minpuntje....

Ik bestelde een eerste keer bij Annadiva online en volgens de website was het product in voorraad. Spijtig genoeg kreeg ik even later bericht dat het product NIET meer te verkrijgen was en dat het geld zou teruggestort worden. Dat is ook onmiddellijk gebeurd en de communicatie errond was prima! Ik heb dan ook onmiddellijk een nieuwe bestelling geplaatst, en die is prima verwerkt en werd de volgende dag al geleverd! Toen ik echter een paar dagen later nogmaals op de website keek, stond het product dat NIET meer te verkrijgen was nog steeds "in voorraad" vermeld. Dus werd niet aangepast en dat zou beter moeten.

Jammer genoeg te groot, teruggestuurd

Jammer dat de maat niet overeenkomt met die van prima donna. Voor de rest zag de kwaliteit er goed uit.

fantastische service

Het was de 1e keer dat ik iets bestelde van Annadiva, een echte aanrader qua snelheid en service. Bovendien was alles nog eens mooi ingepakt.

Correct van begin tot einde

Tevreden over mijn eerste bestelling

UITSTEKEND

SUPER FANTASTISCH

Toffe webshop

Toffe webshop waar je bijna alles kan vinden wat met lingerie en badkleding te maken heeft ook voor wie een maatje meer heeft. Zalig om eens geen perfecte modellen te zien die de badkleding showen maar gewone vrouwen met een gewoon lichaam. Na bestelling volgt er een snelle levering, Ik blijf klant en zal Annadiva aanraden bij iedereen die ik ken.

Fijn contact, de perfecte maat en netjes op tijd geleverd.

Ik wist niet zeker welke maat ik moest nemen. Aan de telefoon kreeg ik duidelijk advies. En heel fijn om een prachtig pakketje met een persoonlijk boodschap te ontvangen!

Goede snelle service!

Blij met de keuze, de service en de mooie levering.

Een zeer fijne ervaring

Een fijne ervaring

Fijn shoppen!

Ik ben vaste klant bij Annadiva. Daar ik graag thuis pas koop ik online! Ik kies en bestel! En altijd tip top in orde!

Heb wel eens moeten bellen omdat het redelijk lang duurde ,maar nadien kwam er schot in de zaak .

Zeer prettig om te dragen

Slechte levering

Na een bestelling , 2,5 week gewacht , zelf contact opgenomen en dan te horen krijgen dat slip niet leverbaar is omdat model uit collectie is ! En op de website kon ik de slip nog altijd bestellen !! Slechte communicatie ! Vraag me ook af dat een model uit productie is dat er geen korting op is ! Nee was altijd tevreden , nu zeker niet !!!

Goeie ervaring

Goeie 1ste ervaring. Levering was wel wat later dan gepland op het kooporder.

Te laat geleverd en verkeerde maat

De levertijd was 2-5 werkdagen, uiteindelijk na dag 10 gebeld om te vragen wat het probleem was. De dag nadien had ik mijn bestelling. Toen ik de bh's wou passen bleek dat de maat fout was. Ik had een andere maat gekregen of dat ik besteld had.

Voor herhaling vatbaar.

Correct product in de correcte verpakking.

Snelle service veel keuze en snelle levering

Goede website , veel merken, gemakkelijke zoekmachine

Prima service!

Vlugge antwoordjes op mijn vraag en dus vlotte afhandeling van de bestelling

Momenteel slecht !

Heb al sinds 29 mei een bestelling geplaats en heb tot vandaag nog niets ontvangen geen melding voor eventuele levering , ben ontgoocheld 8

Zeer goed !

Vlotte bestelling en levering. Pakketje prima verzorgd en netjes op tijd !

geen aanmerkingen

Alles was mooi ingepakt en verzorgd

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.