Mooie bh, snelle levering

Ik heb, met m'n grote cupmaat, nog redelijke keuze uit verschillende modellen. Na een weekje kwam m'n pakketje toe. De mobiele versie van de website was echter onbruikbaar, de menu's overlappen. Misschien een tip voor de toekomst.

perfect

perfecte levering

Subliem

Steeds mooi verpakt, lingerie in perfecte staat geleverd! Al verschillende malen besteld en steeds tip top in orde!

Had twee setjes verwacht.

Nu moet ik nogmaals de bijbehorende broekjes zoeken en bestellen.

Heel tevreden

Vlotte levering en heel tevreden met mijn aankoop

Snelle levering en goede kwaliteit!

Super snelle levering, de bh’s zitten perfect

Super snelle levering, de bh’s zitten perfect

Uitstekende service

Zeer tevreden van service, ruim assortiment, heel snel geleverd, mooi verpakt, wat wil een mens nog meer.

Bestelling geplaatst, keurig berichtje dat mijn bestelling een paar dagen vertraging had, paar dagen later: bestelling geleverd. Prima service, prima product

Super, snelle & correcte service

Spijtig van de vorige bestelling dat de mooie blauwe bh&slip niet meer beschikbaar waren, ik ben zeer tevreden van het merk Prima Donna!

Zeker aan te raden!

Mooie en grote keuze. Vlot en makkelijk te bestellen en betalen. Heel hulpvaardig aan de telefoon, heel vriendelijk. Bij retour-zending verloopt alles heel vlot. Niks op aan te merken! Een grote aanrader!

Heel tevreden

Goed jammer van de Engelse maten die ze gebruiken

Goed enkel jammer van de Engelse maten

Super tevreden!

Snelle levering!

Vlotte service zeer degelijke sport BH

Alles zeer vlot verlopen. Zeer degelijke sport bh voor iemand met een grotere boezem. Ook betaling via After Paul is zeer gemakkelijk.

Nog geen reactie ontvangen op mijn vraag

Na bijna 14 dage nog geen bestelling ontvangen, reeds mail gestuurd naar de helpdesk maar nog altijd geen reactie ontvangen.

Superfijne ervaring!!

Al verschillende keren besteld. Snelle levering!! En zo mooi verpakt! Je ziet dat dit altijd met zorg gebeurd. Mooie quote in de doos, mooi papiertje. Ik ben een heel tevreden klant die nog dikwijls zal bestellen :-)

Heb 2x besteld.eerste maal had ik verkeerde kleur en maat besteld. Na telefonisch contact met een vriendelijke juffrouw een nieuwe bestelling geplaatst. De dagen nadien al geleverd. Ik wacht nu na mijn retour zending juist nog op mij terug betaling van mijn eerste bestelling maar dat komen zeker in orde.Geweldige website. Een Grote aanrader.

goede en snelle service

snel en goed geleverd

Goede service via telefoon en snelle en correcte levering

Goede service via telefoon en snelle en correcte levering

jullie antwoorden niet op al mijn emails !

Er word niet geantwoord op mijn emails wanneer komt het nu terug binnen en wanneer gaan jullie die versturen ??

alles was picobello in orde!!!

Alles is heel vlot verlopen.Van bestelling tot aflevering en de producten zelf zijn heel erg in orde!

Veel keuze en snelle service

Goed en snel

Super zeer tevreden

Goede feedback bij een bestelling die achter bleef en goed ontvangen

Kon niet beter!

Prima aanbod, vlotte service.

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.