Goede kwaliteit

snelle correcte service

Ze geven advies, Als het toch niet past, kan je gemakkelijk retourneren.

Tevreden met mijn bestelling.

Het was de eerste maal dat ik bestelde bij Annadiva. Wel een week moeten wachten op mijn bestelling, zou wel vlugger moeten kunnen vind ik. Was netjes verpakt en oké. MVG Marie-Jeanne

Zeer professioneel

Professionele snelle service

Superfijne webshop

Mooie lingerie. Prachtig en met zorg verpakt, is precies een cadeautje aan huis geleverd. Uitstekende service! Niet lang moeten wachten op mijn bestelling.

Correcte en snelle levering

Positieve ervaring over heel de lijn

Snelle bezorging, prachtig doosje

Goedelevering.

Goed kwaliteit, mooie verpakking.

Product is goed maar levering duurde vrij lang

Product is goed maar levering duurde vrij lang

Alles top!

Duidelijke productomschrijving en -foto's, eenvoudig bestelproces, snelle levering en netjes verpakt.

Super content!!!!!

Snelle levering!! Goede maat!! Super content!!!

Zeker tevreden

Snelle levering en vriendelijke service

Snelle levering en vriendelijke service

Super service

Ben gewoon heel blij met de service en vlotte levering . Bestellen en de dag nadien al gekregen super dank

Goede en snelle service

Alles snel geleverd en mooi ingepakt. Altijd tevreden!

topservice!

Telkens perfect afgeleverd en mooi verpakt!

Alles is zeer netjes verpakt in geweldig mooi doosje vestuurd met een bedank kaartje en snelle levering

Eerste kennismaking zeer tevreden

Vlotte bestelling, afhandeling en levering. Super tevreden!

Op tijd geleverd. Netjes verpakt.

Tevreden

Mooie spullen, snelle levering Correcte afhandeling

Verzorgde zending

mijn ervaring is prima. De gekozen bh paste en de levering verliep correct. En er was ook op de gekozen bh had een korting.

Duidelijke webshop . Vlugge levering.

heel vlotte levering

Ruime keuze voor handen in mijn maat. Vlotte levering in nette verpakking.

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.